„Samantha?” – Cine este îndrăgitul actor vocal care i-a dat „viață” lui Olaf în Frozen?

„Samantha?” – Cine este îndrăgitul actor vocal care i-a dat „viață” lui Olaf în Frozen?

Unii actori vocali vor rămâne pentru totdeauna în mințile și în inimile ascultătorilor. Au devenit adevărate legende punând voci în producții care au făcut înconjurul planetei și care au bucurat sute de generații de copii și adulți.

Este și cazul lui Josh Gad, un voice-over extrem de îndrăgit și cunoscut în toată lumea grație faptului ca și-a împrumutat vocea unor persoanje iubite de cei mici.

Dacă numele lui nu îți spune ceva la prima vedere, o să îți schimbi perspectiva când îți voi spune că este legat de seria Frozen și de celebrele replici ale lui Olaf – omul de zăpadă creat de Elsa și Anna în copilăria lor.

Actorul a declarat că multe dintre replicile personajului au fost improvizate chiar de el și a dezvăluit că vocea sa a fost motivul pentru care Olaf a primit atât de mult spațiu în seria animată.

 

Cine este Josh Gad?

Joshua Gad s-a născut pe 23 februarie 1981, care a jucat în numeroase piese de teatru, dar și în scurtmetraje. În 1999 a câștigat un campionat de umor.

A urmat cursurile de artă ale Carnegie Mellon, unde a absolvit în 2003.

Și-a împrumutat vocea unor personaje celebre ca: Chuck din The Angry Birds Movie sau Louis din Ice Age: Continental Drift.

Hai la un curs de voice over

Dacă crezi că și tu ai o voce deosebită, dar nu știi exact cum să o lucrezi, te invit la un curs de voice over marca Dicție.ro.

Carmen Ivanov (Radio TANĂNANA) Mihai Crăciun și Alex Tuhuț (Radio Kiss FM) te introduc în lumea voice-acting-ului. Dacă ai voce, ți-o modelăm și o vom face numai bună de livrat, dacă nu ai, sau crezi tu că nu ai, o vom desface în mii de bucăți și o vom asambla pentru vocea perfectă de reclame radio și TV. Cursul este unul intensiv și este compus din 75% practică și 25% teorie, durează două zile a câte 6 ore pe zi.

Următoarele cursuri se desfășoară între 16-17 septembrie 2023 și 07-08 octombrie 2023 Curs Voice Over.

 

Hai și tu, din septembrie, la un curs de comentator sportiv cu Ion Alexandru și Mihai Crăciun

 

Un lucru important pe care orice voice-over trebuie să-l știe!

 

Cinci cărți de dezvoltare personală pe care trebuie să le citești

 

Ajută-l pe cel mic să-și perfecționeze dicția! Fă aceste exerciții alături de copilul tău

 

Alege un curs de dicție

 

Un trainer specializat îți va explica cât de importantă este dicția, cât de mult contează ritmul în care vorbim și cât de cruciale sunt pauzele atunci când vrei să amplifici efectul unui mesaj.

Alege un curs de dicţie de grup sau un curs de dicție personalizat, cu Carmen Ivanov și Mihai Crăciun.

 

📕MANUALUL DE DICȚIE „ȘASE SAȘI ÎN ȘASE SACI” POATE FI CUMPĂRAT ACCESÂND ACEST LINK.

📕CARTEA „613 GREȘELI GRAMATICALE” POATE FI CUMPĂRATĂ ACCESÂND ACEST LINK.

Dacă vă doriți o comunicare corectă și îngrijită în limba română, încercați să țineți cont de sfaturile de mai sus.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *