Daniel Nițoiu

Daniel Nițoiu

Biografie

Trainer de televiziune pentru copii.

Email: daniel.nitoiu@protv.ro

Daniel Nițoiu este trainerul de televiziune de la Școala TV Dicție.ro. El le predă cu mult drag copiilor arta televiziunii, iar pasiunea sa pentru teatru face totul mult mai ușor când vine vorba despre copii. Daniel coordonează filmările de la Școala de Televiziune Dicție.ro și îi îndrumă pe cei mici pentru a dobândi abilitățile necesare pentru o carieră în fața camerelor de luat vederi. Daniel este prezent deja de ani buni pe micile ecrane. Acesta deși a fost mereu în vizorul românilor, nu a exagerat cu nimic din ceea ce i-ar fi permis notorietatea câștigată în timp.

Daniel Nițoiu a fost prezent în câteva din cele mai adorate proiecte ale românilor. De la emisiunea „Dansez pentru Tine”, la show-ul sportiv „Ninja Warrior”. L-am regăsit inclusiv și la pupitru de știri, reporter pe teren, iar versatilitatea de care a dat dovadă în toți acești ani l-a readus în prim-plan ca prezentator la rubrica de Meteo de la Pro TV.

Abilităţi

Dicție
0%
Teatru
0%
Televiziune
0%
Public Speaking
0%

3 lucruri despre Daniel Nițoiu

  • TELEVZIUNE
    Prezentator meteo la PRO TV și reporter pentru știrile PRO TV.

  • DICȚIE
    În prezent este trainer de televiziune la Dicție.ro. Daniel îi îndrumă pe copii în călătoria fascinantă în fața camerelor de luat vederi.

  • TEATRU
    Absolvent al UNATC, Bucureşti și voice over artist.