Alexandru Burlacu

Alexandru Burlacu

Biografie

Manager General al Dicţie.ro

Email: alexandru.burlacu@dictie.ro

„Managementul nu este o artă, este o disciplină.” – Noël Goutard

Pentru unii managementul este o artă, cea de a-i incita pe alţii să facă ceea ce ei nu doresc să facă. De fapt managementul este o disciplină care se învață atât din experiențele trecute dar și cu ajutorul instrumentelor și tehnicilor de management. Alexandru Burlacu a reușit să conducă și să reprezinte mai multe companii din România atât pe plan național, cât și internațional, iar decizia de a prelua managementul Dicție.ro reprezintă o provocare pe care Alexandru a acceptat-o fără să stea pe gânduri.

Abilităţi

Management
0%
Voice Over
0%
Public Speaking
0%
Dicție
0%

3 lucruri despre Alexandru Burlacu

  • MANAGER DE EXCEPȚIE
    Alexandru este managerul general al Dicție.ro și a condus mai multe companii unde a reușit să coordoneze mai multe direcții de activitate concomitent pentru a atinge obiectivele finale.

  • DESIGN ARHITECT
    A construit mai multe programe educaționale menite să contribuie la perfecţionarea vorbirii și a tehnicii lecturii la microfon pentru jurnaliştii români.

  • PRODUCĂTOR AVOCADO NEWS
    Alexandru produce și coordonează singurul jurnal de știri pentru copii din România, Avocado News, producție care este difuzată la televiziunea Metropola TV .

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *