Diana Tuhuț

Diana Tuhuț

Biografie

Trainer de dicție pentru copiiEmail: dianne.popa@gmail.com

Capitolul  Graphic Design l-am început în urmă cu aproximativ 12 ani, sub formă de hobby. Am absolvit Facultatea și Masterul în Administrație Publică – Universitatea București, dar mi-am dat seama că nu acela era drumul pe care aș fi vrut să merg. Așa că am “fructificat” acest hobby, iar după 4 ani, în 2015, am ajuns în familia Kiss FM, Magic FM si Rock FM, unde am stat 6 ani.

Tot acolo am descoperit și magia voiceover-ului astfel încât, în urmă cu 6 ani, datorită experienței dobândite în radio, dar cursurilor de dicție și voiceover, am devenit voiceover de reclame radio și TV.  Tot atunci am înțeles și importanța dicției indiferent de domeniile în care activăm așa că ma bucur să pot oferi mai departe, ca trainer de dicție, cunoștințele dobândite.

Abilităţi

Dicție
0%
Voice Over
0%
Public Speaking
0%
Radio/TV
0%

3 lucruri despre Diana Tuhuț

  • GRAPHIC DESIGN
    A contribuit masiv la identiatea vizuală a radio KISS FM, iar mai multe vizuale Dicție.ro sunt semnate Diana Tuhuț.

  • DICȚIE
    A intrat în echipa Dicție.ro după ce a paricipat la o sumă de cursuri care au făcut-o să își dorească să transfere aceste abilități și către copiii de la Școala TV Dicție.ro.

  • VOICE-OVER
    A animat vocal mai multe reclame pe care le poți auzi la radio sau TV.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.