Cristian Andrei

Cristian Andrei

Biografie

Director tehnic la Dicție.ro.

Email: thecapmedia@gmail.com

Cristian Andrei este fotograful al cărui obiectiv meu nu vede doar o rochie albă – vede cea mai frumoasă mireasă, nu vede un bebeluș – vede cea mai frumoasă creatură – rod al iubirii dintre mamă și tată, nu vede câteva persoane adunate laolaltă – vede evenimente cu oameni fericiți, lansări de carte sau produse, inovații etc.

Povestea din spatele imaginilor, inovația, tehnicile vizuale folosite fac ca fotografiile lui Cristian Andrei să nu fie doar simple imagini, ci amintiri, profesionalism, artă.

Abilităţi

Fotografie
0%
Public Speaking
0%
Video
0%
Management
0%

3 lucruri despre Cristian Andrei

  • FOTOGRAF

    Cu peste 15 ani de experiență, Cristian Andrei și-a dezvoltat un stil bine definit care vine la pachet cu o mulțime de proiecte, oameni importanți, locuri și produse atent explorate și vizualitate la adevărate lor valoare. De asemenea, a coloborat cu persoane publice precum Simona Țăranu, Oana Pellea, Bogdan Popa, Lora, Irina și Răzvan Fodor, Ruxi, Alexandru Rotaru, Anca Dumitrescu, Alexandra Stan, Florin Grozea, Ligia Munteanu, Lavinia Petrea, Corina Caragea etc.

  • CEO al „The Art Place

    În prezent este managerul studioului de fotografie „The Art Place”, un loc în care pasiunea și arta se îmbină pentru a crea cele mai profesionale fotografii, fie că vorbim despre o ședințe foto personalizate, corporate, fotografie de produs etc.

  • TIME MANAGER
    Cristian îți pune la dispoziție tot echipamentul necesar proiectelor tale, astfel că totl va fi livrat la calitate maximă, în timp record.Nimic nu ar fi posibil fără aparatura de ultimă generație care pe de o parte ușurează munca, iar pe de cealaltă oferă un plus calității fotografiilor. De la obiective, reflectoare și până la drone, Cristian Andrei îți pune la dispoziție tot echipamentul pentru ca ideile tale să devină realitate.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *