Ion Alexandru

Ion Alexandru

Biografie

Trainer comentatori, reporteri și prezentatori de sportEmail: ionalexandru.ro@yahoo.com

Ion Alexandru este comentator, voice over, prezentator și producător de știri la PROTV. După doi ani de hochei, trei de tenis și un an de fotbal la copii și juniori, Ion și-a împlinit visul. Legenda (mama lui) spune că încă de la o vârstă fragedă era mai talentat pe margine ca și comentator decât în teren. De 18 ani, Ion comentează cu pasiune fotbal, tenis, handbal, baschet, hochei, dar și box. A fost în ultimii ani vocea celor mai importante meciuri din Champions League și Europa League. În plus, Ion a fost în echipa de comentatori de la Euro 2016.

Ion este voice over al știrilor din sport de la PROTV din 2006, dar și a mai multor emisiuni difuzate în ultimii 12 ani la Sport.ro, acum Pro X.

Ion Alexandru a prezentat rubrica TransferMarket, care a fost în fiecare dimineață la Sport.ro, dar și a emisiunii matinale „Ora exactă în Sport”.

Abilităţi

Comentator sportiv
0%
Voice Over
0%
Prezentator Pro TV
0%
Producător de știri
0%

3 lucruri despre Ion Alexandru

  • VOCEA ȘTIRILOR PRO TV
    Ion Alexandru dă voce știrilor din sport de la Pro TV de peste 10 ani.

  • COMENTATORUL CHAMPIONS LEAGUE
    A fost vocea celor mai importante meciuri din Champions League, Europa League și Euro 2016.

  • BLOGGER SPORTIV
    Ion Alexandru are site-ul ionalexandru.ro în care ne spune poveștile frumoase din sport care sunt completate cu interviuri exclusive și articole de opinie.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.