Tabăra TV

Tabăra TV

Tabăra TV Dicție.ro copii: 28 iulie – 3 august 2021 (7 zile/6 nopți) (SOLD OUT)

Unde? La Cheile Râșnoavei, județul Brașov. 26 de locuri sunt disponibile în această tabără! Pentru a rezerva un loc în această tabără trebuie efectuată înscrierea și achitat un avans de 400 de lei nerambursabil. Costul total al taberei este de 2400 de lei.

Tabăra TV Dicție.ro copii: 24-30 iunie 2021 (7 zile/6 nopți) SOLD OUT!

Unde? La Cheile Râșnoavei, județul Brașov. 26 de locuri sunt disponibile în această tabără! Pentru a rezerva un loc în această tabără trebuie efectuată înscrierea și achitat un avans de 400 de lei nerambursabil. Costul total al taberei este de 2400 de lei.

Tabăra TV Dicție.ro copii: 01-07 iulie 2021 (7 zile/6 nopți) SOLD OUT!

Unde? La Bușteni, județul Prahova. 30 de locuri sunt disponibile în această tabără! Pentru a rezerva un loc în această tabără trebuie efectuată înscrierea și achitat un avans de 400 de lei nerambursabil. Costul total al taberei este de 2400 de lei.

Tabăra Urbană de Televiziune: 12-30 iulie 2021 (7 locuri libere)

Unde? la sediul Dicție.ro din București, strada Tache Ionescu nr. 05, ap 01 – vis a vis de McDonalds Romană. 30 de locuri sunt disponibile în această tabără. Pentru a rezerva un loc în această tabără trebuie efectuată înscrierea și achitat un avans de 400 de lei nerambursabil. Costul total al taberei este de 2400 de lei.

Tabăra de Televiziune pentru cei de peste 18 ani: 30 august – 5 septembrie 2021  (12 locuri libere)

Unde? La Bușteni, județul Prahova. 34 de locuri sunt disponibile în această tabără! Pentru a rezerva un loc în această tabără trebuie efectuată înscrierea și achitat un avans de 400 de lei nerambursabil. Costul total al taberei este de 2400 de lei.

Iată cum a fost în prima tabără TV pentru copii – Dicție.ro:


Cum mă înscriu?

Înscrierile pentru Tabăra de Telviziune și Radio Dicție.ro pot fi făcute telefonic la 0728855221 sau pe mail la: contact@dictie.ro

 

Tabăra TV pentru copii este locul în care copilul tău are ocazia să învețe lucruri noi și să-și dezvolte abilitățile de comunicare și vorbire prin diferite metode, tehnici și prin atelierele noastre.  Vor învăța de ce este importantă dicția pentru o comunicare eficientă și o exprimare liberă, cum se realizează un reportaj, care este poziția în fața unei camere. De asemenea, prin atelierele de actorie își vor antrena atenția distributivă, concentrarea, ritmul și vor lucra cu imaginația, se vor pune în diferite situații și vor interpreta personaje.

Pe parcursul taberei vom avea activități de dicție, actorie, televiziune, radio, activități sportive, pictură, drumeții și, desigur, distracție și voie bună. Vor fi realizate filmări cu fiecare copil la activitățile de televiziune și actorie și înregistrări audio la orele de radio.

Cum va arăta o zi de tabără

 • Ora 08.00 – Bună dimineața
 • Ora 08.30 – 09:30 Micul dejun
 • Ora 09:30 – 10:00 Atelier de dicție
 • Ora 10:00 – 11:00 Curs de actorie
 • Ora 11:00 – 13.00 Activități diverse: sport, drumeție, pictură, jocuri, jocuri de vocabular
 • Ora 13:00 – 14:00 Masa de prânz
 • Ora 14:00 – 15:30 Odihnă
 • Ora 15:30 – 17:00 Atelier de televiziune: NEWS Quest, reporterie, prezentare TV, prezentare meteo, Prezentare Spectacol, Karaoke Show, etc.
 • Ora 17:00 – 19:00 Program de voie – jocuri, plimbare, sport
 • Ora 19:00 – 20.00 Cina
 • Ora 20:00 – 21:30 Jocuri și activități de interior –board games, mind training

Unde?

În mijlocul naturii, departe de agitația și poluarea urbană, situată într-o poiană numită Cheișoara, la poalele Masivului Postăvaru, străjuită de Munții Bucegi, Cabana Cheile Cetății este gazda noastră din acest an.

Cabana ne pune la dispoziție camere dotate excelent, cu baie proprie și televizoare. Complexul este amenajat cu spațiu de joacă pentru copii, terenuri de sport (fotbal, volei), foișoare acoperite pentru diverse activități, un loc special amenajat pentru foc de tabără și mult spațiu verde. Desigur, avem incluse și cele 3 mese pe zi (mic dejun, prânz și cină).

Dintre toate ofertele și locațiile (pe care le-am vizionat personal la fața locului) aceasta este, categoric, cea mai bună la raportul calitate/preț/siguranță/curățenie/activități/durată.

Pentru a rezerva un loc în Taberele TV Dicție.ro trebuie efectuată înscrierea și achitat un avans de 400 de lei nerambursabil.

Cine sunt trainerii?

Staff-ul este format din 9 persoane adulte care îi vor supraveghea în permanență pe cei mici, cu alte cuvinte un adult la 3 copii. În taberele pentru aduți echipa este de 6 traineri.

 • Carmen Ivanov – trainer de dicție, radio și televiziune (PRO TV)
 • Alexandru Burlacu – manager general Dicție.ro
 • Ion Alexandru – trainer știri TV (PRO TV)
 • Dan Baltag – actor
 • Cristian Andrei – foto/video (Dicție.ro)
 • Elena Bălescu – supraveghetor
 • Ruxandra Teșea – actriță
 • Sorina Duca – administrativ

Transportul de la București la Cheile Râșnoavei și retur este organizat de Dicție.ro, cu autocar modern. Participanții vor primi materiale foto/video produse pe parcursul taberei pe link de transfer, pe CD sau pe stick de memorie, iar materialele vor fi uploadate și pe canalul de YouTube Dicție.ro.