Curs de Radio

Curs de Radio

Curs de Radio – Dacă ți se pare fascinantă o carieră în radio, Dicție.ro îți deschide calea pentru asta! Am deschis grupele pentru cursul de radio din anul 2024. Fie că dorești să prezinți știri sau că dorești să fi animator (DJ de radio) trebuie să ai o pregătire în ceea ce privește modul în care vorbești și modul în care scrii știrile sau intervențiile ce urmează să fie prezentate în direct.

Dacă ai voce, ți-o modelăm și o vom face numai bună de livrat, dacă nu ai, sau crezi tu că nu ai, o vom desface în mii de bucăți și o vom asambla pentru vocea perfectă pentru emisii LIVE la radio. Cursul este unul intensiv și este compus din 75% practică și 25% teorie.

Unde și când?

Cursul se desfășoară în perioada 24 septembrie – 10 decembrie 2024, la sediul Dicție.ro din strada Tache Ionescu, nr 5, ap 01. Cursurile sunt programate marțea între orele 16:30:00-19.30.

Cât costă?

650 de euro plătibili în rate. Cei care plătesc integral vor primi gratuit manualul de dicție Șase sași în șase saci, de Carmen Ivanov.

Pe parcursul celor 3 luni de curs vei învăța Radio de la profesioniști din cele mai bune Radiouri din România, care sunt gata să-ti spună și să-ți arate tot ce știu:

Carmen Ivanov (Radio TANĂNANA), Alex Tuhuț (Radio Kiss FM), Mihai Crăciun, Petru Stratulat (Radio Europa FM), Vlad Conovaru.

Ce primești la Cursul de Radio?

În urma asumării noțiunilor teoretice și a aplicațiilor, participanții vor înregistra audio trei buletine de știri și o emisiunede radio montată cu muzică și jingles. De asemenea, toți cursanții vor primi un suport de curs pentru exercițiile de radio.

Minimum 15 intervenții de DJ înregistrate și montate pe parcursul cursului. Minimum 10 buletine de știri înregistrate și montate.

Examen final: o oră de emisiune radio cu intervenții de DJ și buletine de știri

Toți participanții vor primi diplomă de participare la cursul de radio organizat de Dicție.ro.

Ceaiul, apa și cafeaua sunt din partea noastră.

Fact: peste 25% dintre absolvenții Cursului de Radio Dicție.ro lucrează deja în Radio. O nouă emisiune de radio (Kultur Brunch) a fost înființată în urma cursurilor de radio Dicție.ro la radio TANĂNANA și este prezentată de cursanții Dicție.ro.

Cât costă cursul de Radio?

650 de euro. Cursantul este considerat înscris după achitarea taxei (integral sau parțial). La înscriere se achită taxă de minimum 300 de euro.

Cei care plătesc integral vor primi gratuit manualul de dicție Șase sași în șase saci, de Carmen Ivanov.

Opțional: introducerea vocii în magazia de voci www.dictie.ro are un cost unic de 75 de euro

Plata se face în contul RO44INGB0000999905055662. Plata se face până cel târziu pe 1 ianuarie 2024. Locurile sunt limitate așa că… primul venit, primul servit.

Ne puteți suna pentru informații suplimentare la 0728855221.

Înscrierile se fac aici.

Curs de Radio: Plan de învăţare

  • 1. Inflexiuni ale vocii
  • 2. Personalizare obiect
  • 3. Modificare intensitate, interpretare, viteză și volumul vocii în funcție de text
  • 4. Inițiere și perfecționare linie “melodică”
  • 5. Determinarea frecvenței vocii și optimizarea calității acesteia
  • 6. Elemente de dicție,
  • 7. Exerciții de dicție
  • 8. Exerciții de lecturare a știrilor la microfon
  • 9. Exerciții de lecturare a intervențiilor la microfon
  • 10. Înregistrarea buletinelor de știri
  • 11. Înregistrarea intervențiilor pentru emisiuni de linie pentru portofoliul fiecărui cursant.
  • Ce primești în plus: În urma asumării noțiunilor teoretice și a aplicațiilor, participanții vor înregistra audio o un buletin de știri și o emisiune de radio.
  • Participanții care vor să intre în magazia de voci Dicție.ro (bază de date de voci pentru a anima reclamele radio-TV) vor înregistra un promo special și vor plăti o taxă suplimentară de 50 de euro.
  • De asemenea, toți cursanții vor primi un suport de curs pentru exercițiile de dicție.
  • Toți participanții vor primi diplomă de participare la cursul de Radio organizat de Dicție.ro