Alexandra Stănescu

Alexandra Stănescu

Biografie

Trainer de radio pentru copiiEmail: alexa.corina@gmail.com

Alexa Stănescu a ajuns prima oară în fața unui microfon în 2003, la Mix FM, în anul I de facultate. A urmat și terminat Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Filosofie Jurnalism. În paralel a fost editor de știri la televiziunea N24 și voice-over stiri.

După ce a învățat cu ce se mănâncă radio-ul la Mix FM, timp de 3 ani, în 2006 a primit o bursă de vară la Europa FM. După 3 luni a fost angajată ca reporter și mai târziu a devenit editor – prezentator la jurnalele Europa FM. Îi place adrenalina știrilor de pe teren, dar și agitația din redacție, să fie prima care află ce se întâmplă ca să poată să transmită știrea cât mai repede. Timp de 2 ani a părăsit domeniul știrilor pentru emisiuni.

A făcut o pauză de 2 ani pentru a-și crește băiețelul, apoi a revenit la prima dragoste: știrile. Îi plac oamenii și mai ales poveștile lor, așa că a lucrat și la reportaje audio ample la emisiunea Lumea Europa FM. A scris și coordonat campanii sociale cum ar fi cea împotriva violenței în familie, sau cea privind condusul defensiv și pericolele de pe șosele.

Din 2018 a fost gazda emisiunilor Clubul de seară și O dimineață de milioane la Europa FM.

Abilităţi

Radio
0%
Blogger
0%
Dicție
0%
Mămică
0%

3 lucruri despre Alexandra Stănescu

  • PRODUCĂTOR RADIO
    A fost producător al matinalului Desteptarea la Europa FM și apoi producător al matinalului de la Radio 21. (Patrula21).

  • BLOGGER
    Când nu este la radio, scrie pe blogul ei, alexisme.ro, despre viața de familie, recomandări de cărți sau produse testate, evenimente, campanii sociale sau interviuri cu oameni care inspiră.

  • TRAINER DE RADIO PENTRU COPII
    Alexandra este trainer de radio pentru copii.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.