Magazie de voci

Mai jos sunt listate vocile înscrise în Magazia de Voci Dicţie.ro. Tot ce trebuie să faci e să dai click pe fiecare voce şi să o asculţi cu atenţie. Dacă vreuna dintre vocile de mai jos se potriveşte pentru produsul pe care doreşti să îl promovezi printr-o reclamă, contactează-ne la telefonul 0728855221 .

Inscriere în Magazia de Voci

Costul pentru introducerea vocii tale în magazia de voci urmărită de radiourile și televiziunile din România, dar și de casele de producție de reclame este de 50 de EURO. Taxa este unică, ceea ce înseamnă că NU trebuie să vă reînnoiți abonamentul lunar sau anual. Încearcă și tu!

În cazul în care nu aveți unde să înregistrați vocea dumneavoastră sau a copilului dumneavoastră costurile pentru înregistrarea la studio profesionist este de 50 de euro.

Trimite-ne un mail la cursuri@dictie.ro cu subiectul “Magazia de voci”  și spune-ne că vrei ca vocea ta să intre în magazia de voci. Atașează o ÎNREGISTRARE cu vocea ta pe textul decasting de mai jos.

Plata se face în contul RO44INGB0000999905055662.

Magazia de voci – FemininMagazia de voci – MasculinMagazia de voci – Copii

2 Comentarii

  • Bogdan Posted 14/05/2015 14:06

    Buna ziua. As avea nevoie de o voce pentru un tutorial. Adica as vrea frazele care urmeaza sa le atasez in video sa fie inregistrate pe bucati. Cam cat ar costa o inregsitrare de cel mult 15 minute?

  • Bogdan Posted 14/05/2015 14:07

    Buna ziua. Imi cer scuze. In legatura cu emailul anterior despre estimarea unui pret pe inregistrarea a cel putin 15 minute, va rog sa imi trimiteti raspuns la acest email: bogdan.mx20@gmail.com

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *