Alex Tuhuț

Alex Tuhuț

Biografie

Sound Engineer la Magazia de voci Dictie.roTrainer de: voice over, radio

Email: voice@alextuhut.com

Pe Alex Tuhuț îl știți de la Radio. Radio Guerrilla, dar mai nou s-a mutat și s-ar putea să-l știți de la Kiss FM, Rock FM sau Magic FM. El este vocea de pe reclamele de la radio care vă spune unde să vă duceți și ce să faceți prin oraș sau câtă apă să beți pe zi.

Alex Tuhuț are la activ peste 20 de ani de radio și a trecut prin Radio Activ Fm, Radio 3 România Tineret, Radio București, Radio Mix Fm, Radio România Actualități și Radio Guerrilla.

Este editorul de voci al magaziei de voci dictie.ro și este trainer de voice over la cursurile organizate de Dictie.ro.

Abilităţi

Dicţie
0%
Voice Over
0%
Public Speaking
0%
Radio/TV
0%

3 lucruri despre Alex Tuhuţ

  • VOCEA RECLAMELOR

    Alex a pus voce și a produs peste 10.000 de reclame audio în România și străinătate.

  • OM DE RADIO

    Alex Tuhuț are la activ peste 20 ani de radio și a trecut prin Radio Activ Fm, Radio 3 România Tineret, Radio București, Radio Mix Fm, Radio România Actualități și Radio Guerrilla. A predat în cadrul mai multor programe menite să contribuie la perfecţionarea tehnicii lecturii la microfon a jurnaliştilor români.

  • TRAINER ACREDITAT ANC

    A predat în cadrul mai multor programe menite să contribuie la perfecţionarea tehnicii lecturii la microfon a jurnaliştilor români. În prezent este trainer al Dicție.ro.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.