Silvia Pompieru: Cum a fost la cursul de Voice-Over

Silvia Pompieru: Cum a fost la cursul de Voice-Over

Silvia Pompieru, una dintre studentele care a aprticipat la cursul de Voice Over organizat de Dicție.ro organizat în luna septembrie, ne-a oferit un feedback după terminarea cursului, feedback ce am dorit să fie publicat mai jos.

„Dupa un weekend cu postari si boomerangs de la Dictie.ro, am fost intrebata care este parerea mea la final si evident, daca recomand cursul de Voice-Over organizat de Dicție.ro.

So, I’m gonna make this public ‘cuz you all need to read this!

La prima vedere, un curs de dictie poate parea ceva banal…cat este de complicat sa vorbesti? Ei bine, am aflat ca este usor de vorbit, dar mai greu este sa vorbesti folosind o pronuntie corecta. Nu stiu daca v-ati ascultat vreodata cand vorbiti despre ceva care a fost excelent, cand ati mers pe la piscina sau despre vreo exceptie de la regula. Eu am crezut ca folosesc toate suntele asa cum trebuie, pana sa ajung la dictie.ro, unde am realizat ca erau niste cuvinte banale, pe care nu le pronuntam corect, ci grabit. Si mai uitam sunete aferente unor litere dintr-un cuvant. Am corectat aceste greseli de pronuntie prin faimosul exercitiu cu creionul si prin repetitie in grup si invdividual – impreuna cu Carmen si Mihai.

VINO LA CURSUL DE VOICE-OVER DIN 06-07 OCTOMBRIE 2018

Carmen Ivanov s-a dovedit a fi un tutore foarte bine pregatit si cu o abilitate de predare foarte placuta. A fost o prezenta de apreciat nu doar pentru explicatiile pe care le oferea, ci si prin muzicalitatea vocii, care i-a croit un drum in creierele noastre.

Cand o ascultam vorbind, pe diverse tonuri sau pentru diverse situatii, aveam senzatia ca se schimba persoana si imi confirma faptul ca am ajuns unde trebuie pentru dictie si tonalitate corespunzatoare.

Ma gandeam ca vreau si eu sa fiu asa! 

Teoria si aplicatiile ei au fost intarite de trainerul Mihai Craciun, la fel de bine pregatit pentru lectiile de dictie. El a fost suportul invatatorului, atat in teorie cat si in destinderea atmosferei de la curs.

Totodata, Mihai a fost cursantul lui Carmen, iar faptul ca vezi „invatacelul” care ajunge sa predea impreuna cu profesorul, intareste ideea de a fi acolo unde trebuie pentru a-ti regla abilitatile de comunicare.

Plus ca, glumele sau interventiile hazlii din timpul cursului, ne-au ajutat foarte mult sa ne destindem si sa putem asimila informatiile mai usor si mai distractiv.

Alex Tuhut – personalitate radio, din vremuri timpurii. Nu aveam foarte mare habar ca el este prin majoritatea spoturilor comerciale de la radio sau TV.
Dar cand am auzit vocea lui live si mai apoi pe inregistrare, m-am simtit bucuroasa ca am ocazia de a inregistra niste reclame sub ghidarea lui.
Totodata, si el a avut rolul de a destinde atmosfera din fata microfonului, pentru ca, evident, mai toti am avut emotii, „in direct”.

Multumiri pentru faptul ca in weekend a stat sa ne sincronizeze vocile a 13 oameni, ca sa ne putem asculta si evalua in ultima zi de curs. A fost distractiv sa ne ascultam unii pe ceilalti si sa facem comentarii legate de vocea fiecaruia. Unii chiar sunau mai bine decat vocea oficiala de reclama, iar asta, bineinteles, s-a datorat indrumarii celor 3 traineri pe care i-am avut.

 

Nu uitam de Alex Burlacu, piesa fara de care puzzle-ul dictie.ro, probabil nu ar fi avut o ascensiune atat de rapida. Multumim!

Un puzzle din 4 oameni, pentru un numar infinit de cursanti. 😀

Pe langa toate cunostintele acumulate si „vorbaraia” din cadrul cursului, vreau sa mentionez faptul ca locatia aleasa, hotel Sarroglia, a fost in ton cu ceea ce ofera dictie.ro.

Rafinament prin simplitate si arta in spatiu restrans – cursul este unul aerisit, cunostintele sunt documentate si predate astfel incat sa „pleci” acasa cu un maxim de invataminte, iar rezultatul din reclamele redate la finalul cursului, au fost in mare parte, de o sonoritate aparte.

Mai sunt niste surprize, cu care pleci acasa, sau cu care te vei intalni pe viitor, prin dictie.ro, dar pe acestea, va trebui sa le descoperiti voi singuri 😛

Tot ce pot spune este ca dictie.ro merita acest minim de timp investit, din punct de vedere studiu, networking si nu in ultimul rand, distractie. Va sfatuiesc sa va inscrieti la curs, mai ales intr-o lume de azi, in care mare parte dintre noi ne-am blocat pe web. Mai avem nevoie sa si vorbim…la propriu

Succesul este 1% inspiratie, 99% transpiratie – de accea, ai nevoie de servetele la tine pentru exercitiile cu creionul in gura – dar rezultatul o sa fie pe masura!”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *