Mihai Crăciun

Mihai Crăciun

Biografie

Trainer de dicțieTrainer de: dicție public speaking, radio

Email: mihai.craciun@dictie.ro

Specialistul în comunicare, Mihai Craciun, este unul dintre cei mai apreciați traineri de dicție din România. În cei aproape 10 ani de carieră, Mihai Craciun a pregătit peste 5000 de oameni din zona de TV și radio, dar și din domenii precum medicină, educație, magistratură și avocatură. Mihai a lucrat, în București, la Radio Guerrilla și Radio Gold FM, iar în prezent realizează emisiunea IT Republic la Radio Tanănana, alături de Carmen Ivanov. Însă, de-a lungul anilor, Mihai Craciun a colaborat pe partea de traininguri cu instituții media precum PRO TV, TVR, Societatea Română de Radiodifuziune, Rock FM, Magic FM sau Kiss FM. Pe lângă cursurile de dicție, Mihai Craciun susține și traininguri de public speaking și voice-over, și prezintă evenimente sportive, de business sau lansări de carte.

Abilităţi

Dicţie
0%
Voice Over
0%
Public Speaking
0%
Radio/TV
0%

3 lucruri despre Mihai Crăciun

  • OM DE RADIO
    A fost realizator de programe la Radio Guerrilla și Radio Gold FM. Acum prezintă alături de Carmen Ivanov emisiunea IT Republic la Radio Tanănana.

  • STUDII
    A studiat Marketing și a absolvit cursurile de Master ale Facultății de Comunicare și Relații Publice, din cadrul SNSPA.

  • TRAINER ACREDITAT CNFPA
    A predat în cadrul mai multor programe menite să contribuie la perfecţionarea tehnicii lecturii la microfon a jurnaliştilor români. În prezent este trainer de dicție în limba română la Dicție.ro și trainer de dicție în limba engleză la Peter Piper.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.