Senator PNL cu dicția la pământ: 10 greșeli în 50 de secunde – AUDIO

Senator PNL cu dicția la pământ: 10 greșeli în 50 de secunde – AUDIO

Dicție.ro vă prezintă discursul incoerent al senatorului PNL Eugen Pârvulescu. Demnitarul român a reușit să facă 10 greșeli de exprimare în mai puțin de un minut. Parlamentarul cere: debirotacratizarea procedurilor orgazinizaționale a organizmălor din aquisticul comunitar…

Puteți asculta discursul aici.

Acesta a declarat: “Dosarele de finanțare stau foarte mult, rămân blocate din cauza personalului insuficient și incompetent care LE SOL SARE să le souționeze consecința sistemului legislativ românesc stufos, plin de breșe, și NEALINEAT la AQUISTICUL comunitar. Guvernul nu reușește să facă realocările solicitate de BENECIFIARI (cu corectura BENEFICIAȚI) ați dovedit că sunteți în stare, că nu sunteți în stare să aduceți în țară banii pe care Uniunea Europeană i-a pus la dispoziție. Lipsa finanțării către noi domenii de eligibilitate și creșterea fondurilor disponibile pentru domeniile cu PESPECTI, perspective de implementare mai bune. Lipsa decongestionării CIRCUITUL documentelor. DEBIROTACRATIZAREA procedurilor și îmbunătățirea calității ORGAZINIZAȚIONALE a ORGANIZMĂLOR implicate în proiectele cu fonduri structurale”.

Ce a dorit să spună de fapt senatorul PNL, Eugen Pârvulescu:

BENECIFIARI/ BENEFICIAȚI = beneficiari

AQUISTICUL comunitar = acquis comunitar (desemnează totalitatea drepturilor și a obligațiilor comune care decurg din statutul de stat membru al Uniunii Europene).

DEBIROTACRATIZAREA = debirocratizarea

ORGAZINIZAȚIONALE = organizaționale

ORGANIZMĂLOR = organismelor

NEALINEAT = nealiniat

CIRCUITUL = circuitului

LE SOL SARE = nu am reușit să ne dăm seama ce a dorit să transmită vorbitorul

Senatul României este una din cele două camere ale Parlamentului României. Senatul este ales prin vot universal, liber, secret și direct de către cetățenii cu drept de vot ai României. Eugen Pârvulescu este membru al Senatului României.

Fragmentul audio a fost preluat de la radio Europa FM.

Citește și: Senatorul PSD, Claudiu Manda, are probleme cu gramatica.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *