Președintele PNL Slobozia: Avem cel mai DEFLORABIL oraș din România

Președintele PNL Slobozia: Avem cel mai DEFLORABIL oraș din România

În plină campanie politică, Gigi Manea, candidatul PNL la Consiliul Local al Municipiului Slobozia și la Consiliul Județean Ialomița, a făcut o gafă destul de gravă. Și nu s-a întâmplat doar o dată. Întrebat a doua oară, politicianul a continuat să facă aceeași greșeală.

Gafa a fost făcută chiar în direct la un post de televiziune , fiind considerată „declarația săptămânii în politica românească”. Întrebat de către prezentatoare „ce mai rămâne de făcut prin Slobozia și prin județ?” acesta a răspuns:

„Deflorabilitatea orașelor din Câmpia Bărăganului… Niciodată orașul Slobozia nu a fost la un nivel așa de scăzut. La o mizerie de nedescris. N-am întâlnit. Eu sunt slobozean. Am crescut aici. Avem… cred că… cel mai DEFLORABIL oraș din România…”.

Video parțial:

Cuvântul „deflorabil” nu există în DEX. În schimb, cuvântul „deplorabil” există:

DEPLORÁBIL, -Ă, deplorabili, -e, adj. Vrednic de plâns, de compătimit; care produce o impresie penibilă; jalnic, lamentabil. (conform DEX).

 

 MANUALUL DE DICȚIE ȘASE SAȘI ÎN ȘASE SACI POATE FI CUMPĂRAT ACCESÂND ACEST LINK.

Dacă vă doriți o comunicare corectă și îngrijită în limba română, încercați să țineți cont de sfaturile de mai sus.

De asemenea, pentru o mai bună cunoaștere a limbii române și a gramaticii, poți comanda:

613 greșeli gramaticale în limba română, de Carmen Ivanov

🛒🛒🛒 Click AICI pentru a comanda cartea

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *