Patru aplicații pe care trebuie să le ai în telefon

Patru aplicații pe care trebuie să le ai în telefon

Tehnologia e din ce în ce mai prezentă în viețile fiecăruia dintre noi. Mai mult, studiile recente arată că majoritatea petrece, în medie, mai mult de 4 ore online.

Totuși, mediul digital poate fi de mare ajutor mai ales atunci când e folosit inteligent.

Astăzi vă prezentăm o listă de patru aplicații utile care nu ar trebui să îți lipsească din telefon.

Breathwrk – Exerciții de respirație

Vorbirea și respirația sunt strâns legate, iar o respirație superficială poate afecta calitatea sunetelor pe care le emitem.

Cu toții tindem de foarte multe ori pe parcursul unei zile să nu respirăm corespunzător, lucru care blochează inclusiv oxigenarea creierului. Specialiștii ne recomandă să facem pauze pentru respirații profunde, de 20-30 de secunde. De asemenea, respirația corectă poate reduce stresul și anxietatea.

De aceea, este foarte util să ne instalăm în telefon o aplicație cu exerciții de respirație. Una dintre recomandări este Breathwrk, dar mai sunt și multe altele în Google Play și Apple Store.

DEX Online

Cum spuneam, tehnologia a adus multe avantaje omenirii. Unul dintre ele este că anumite cărți, cum ar fi DEX, au devenit foarte accesibile. Aplicația DEX Online este foarte utilă în momentele în care avem dubii cu privire la semnificația unui termen. Totul cu doar câteva atingeri de ecran.

Duolingo

În cazul în care vrei să exersezi o limbă străină, Duolingo este o aplicție care poate fi de ajutor. Conține zeci de cursuri în peste 20 de limbi, iar engleza, italiana, spaniola și franceza se numără printre acestea.

Aplicația Dicție.ro

Este aplicația școlii Dicție.ro, care cuprinde o multitudine de instrumente utile cu ajutorul cărora îți poți antrena vorbirea. Dacă nu reuşeşti să articulezi corect cuvintele sau omiţi să pronunţi ultima literă, pe Dicție.ro găsești exerciții care te vor ajuta.

Tabăra TV Dicție.ro copii: 11-17  iulie 2022 (7 zile/6 nopți)

Unde? La Voineasa, județul Vâlcea. 34 de locuri sunt disponibile în această tabără! Pentru a rezerva un loc trebuie efectuată înscrierea și achitat un avans de 500 de lei nerambursabil. Costul total al taberei este de 2400 de lei.

📕MANUALUL DE DICȚIE „ȘASE SAȘI ÎN ȘASE SACI” POATE FI CUMPĂRAT ACCESÂND ACEST LINK.

📕CARTEA „613 GREȘELI GRAMATICALE” POATE FI CUMPĂRATĂ ACCESÂND ACEST LINK.

 

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *