Curs de Public Speaking, în 16 martie 2024, la București sau online

Curs de Public Speaking, în 16 martie 2024, la București sau online

12 locuri sunt disponibile pentru cursul de public speaking din 16 martie 2024 susținut de Carmen Ivanov  și Mihai Crăciun. Înscrierea se face accesând acest link, sau la telefon 0728855221. Cursul este structurat astfel: șase ore de învățare dintre care 20% teorie, 80% practică. Vei primi și singurul manual de dicție din România, „Șase sași în șase saci” – de Carmen Ivanov.

Unde și când?

Cursul se desfășoară în weekendul 16 martie 2024, la Hotel Cișmigiu, Bucuresti. Cursurile sunt programate între orele 10:00-17.00. Pauza de masă este programată la ora 13.00.

„ENJOYING PEOPLE’S NUMBER ONE FEAR”

Potrivit unui sondaj de opinie, 41% dintre persoane declară vorbitul în fața unei audiențe ca frica lor cea mai mare. Uitați de spații mici, întuneric, și păianjeni – să vorbești în picioare în fața unei mulțimi este mult mai terifiant pentru majoritatea oamenilor.

La cursul de public speaking înveți cum să îți controlezi această teamă și cum să te simți confortabil atunci când ești pus în situația de a vorbi în public.

Carmen Ivanov și Mihai Crăciun îți vor arata calea către arta vorbirii în public.

Ce înveți la curs?

 1. Controlul vocii și inflexiuni
 2. Modificare intensitate, interpretare, viteză și volumul vocii în funcție de text
 3. Inițiere și perfecționare linie “melodică”. Legile frazării pentru o vorbire fluentă în fața unui public.
 4. Determinarea frecvenței vocii și optimizarea calității acesteia
 5. Elemente de dicție: pronunție, volumul vocii, ritm.
 6. Pregătirea pentru discurs.
 7. Susținerea discursului
 8. Dozarea efortului.
 9. Menținerea atenției active
 10. Tehnici de control al limbajului non verbal
 11. Tehnici de respirație
 12. Controlul emoțiilor
 13. Tehnici de captare a atenției
 14. Aplicații practice
 15. Tehnici de debate

Ce primești?

6 ore de curs intensiv de public speaking cu cei mai buni traineri în domeniu, traineri obișnuiți cu prezența constantă în mass-media sau cu prezentările către un public compus din sute de persoane.

Manualul de dicție: „Șase sași în șase saci” – de Carmen Ivanov

Toți participanții vor primi diplomă de participare la cursul de public speaking organizat de Dicție.ro.

Ceaiul, apa și cafeaua sunt din partea noastră.

Cât costă?

💶 200 de euro.

Plata se face în contul RO44INGB0000999905055662. Plata se face până cel târziu pe 13 martie 2024. Locurile sunt limitate.

📞 Ne puteți suna pentru informații suplimentare la 0728855221.

Înscrierile se fac AICI.

De ce să urmezi un curs de Public Speaking?

Arta comunicării este una dintre cele mai importante abilități pe care le putem dezvolta în viața noastră. Indiferent dacă suntem studenți, profesioniști, lideri sau simpli cetățeni, abilitatea de a vorbi în public și de a transmite cu încredere și eficacitate ideile noastre este esențială în societatea modernă. Prin urmare, cursurile de Public Speaking au devenit din ce în ce mai populare și mai importante în zilele noastre. Iată câteva motive pentru care ar trebui să considerăm să urmăm un astfel de curs:

 1. Dezvoltarea încrederii în sine: Public Speaking poate fi o provocare intimidantă pentru mulți dintre noi. Cu toate acestea, învățând tehnici adecvate și practicând într-un mediu sigur, putem să ne construim încrederea în sine și să depășim frica de a vorbi în public. Acest lucru nu numai că ne ajută în prezentări sau discursuri, ci poate avea un impact pozitiv și în alte aspecte ale vieții noastre. Tuturor ne e teamă să nu fim ridicoli, să nu trecem neobservați atunci când este momentul nostru să strălucim: acest curs este metoda potrivită să învingem această teamă.
 2. Dezvoltarea abilităților de comunicare: Public Speaking nu se limitează doar la vorbitul în fața unui public mare. Aceste cursuri ne învață cum să structurăm un discurs, să alegem cuvintele potrivite și să folosim tonul și expresiile faciale în mod corespunzător pentru a transmite mesajul nostru. Aceste abilități sunt esențiale în interacțiunile noastre de zi cu zi, în comunicarea cu colegii de muncă, prietenii sau familia.
 3. Îmbunătățirea capacității de persuasiune: Vorbitul în public ne ajută să învățăm cum să convingem și să influențăm oamenii. Această abilitate este valoroasă în orice domeniu, de la afaceri la politică sau chiar în relațiile personale. Un bun vorbitor public poate inspira și motiva oamenii să acționeze în conformitate cu ideile sale.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *