Cinci exerciții de dicție dificile. Trebuie să le încerci!

Cinci exerciții de dicție dificile. Trebuie să le încerci!
Unele exerciții de dicție pot pune probleme chiar și celor mai experimentați vorbitori. De aceea, este foarte important să te antrenezi exact ca un sportiv și să urmărești progresul constant.

 

Cum faci asta?

Folosind o metodă potrivită. Ideal ar fi să schimbi setul de exerciții cu fiecare etapă pe care o depășești. Feedback-ul este foarte important, de aceea este obligatoriu ca măcar să te înregistrezi în timpul exercițiilor. Ideal este să-ți găsești și un profesor de dicție care să te ajute, exact ca la sala de forță când angajezi un antrenor personal.

Ți-am pregătit un set de exerciții de dicție dificile, compuse de trainerul Carmen Ivanov.

Mai multe găsiți în manualul „Șase sași în șase saci”, de Carmen Ivanov. Îl puteți comanda de AICI.

Citiţi cât puteţi de repede fiecare exercițiu, fără oprire, de minimum trei ori! Nu uitaţi, la final trebuie să se audă perfect fiecare sunet.

# Sighitibum ala bim bum bam, strigătul cilipanezului în căutarea baldibuzului omorât de un cris cras, într-un stil abracadabrant pentru că nu a vrut să-l omoare pe hipocate-elefanto-camerosul, ascuns după un camilolabilolabalascop deoarece mâncase citopiperazina si se brohănise cu brohoteele în drămandău.

# Unilateralitatea colocviilor desolidarizează conştiinciozitatea energeticienilor care manifestă o imperturbabilitate indescriptibilă în locul nabucodonosorienei ireproşabilităţi.

# Nu-i greu a zice titiridva tidva, da-i greu a destitiridvi titiridvitura titiridvei tidvei.

# Fofiţă fondofirliţă, forofifo–fenderliţă şi fifoi fondofirloi, forofifo–fenderloi

# Colo-n vale p-un pitroi sta o codobătură si un codobăturoi, codobăturoiu codobătureşte codobătura, codobătura nu poate codobături codobăturoiu.

 

CURS DE DICȚIE

 

Fie că îți dorești o carieră de succes, mai multă încredere în propria persoană sau să îți îmbunătăţeşti relațiile cu cei din jur, o dicție antrenată te va ajuta cu siguranță.

Tabăra de Televiziune pentru copii, 22-28 octombrie 2022

 

Unde? La Bușteni, județul Prahova. Sunt 30 de locuri disponibile în această tabără!

Ce facem în Tabără?

Pe parcursul taberei vom avea activități de dicție, actorie, televiziune, radio, activități sportive, pictură, drumeții și, desigur, distracție și voie bună. Vor fi realizate filmări cu fiecare copil la activitățile de televiziune și actorie și înregistrări audio la orele de radio.

Foto: Pexels

📕MANUALUL DE DICȚIE „ȘASE SAȘI ÎN ȘASE SACI” POATE FI CUMPĂRAT ACCESÂND ACEST LINK.

📕CARTEA „613 GREȘELI GRAMATICALE” POATE FI CUMPĂRATĂ ACCESÂND ACEST LINK.

Dacă vă doriți o comunicare corectă și îngrijită în limba română, încercați să țineți cont de sfaturile de mai sus.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *