Ce învățăm în vacanță

Ce învățăm în vacanță

Deși vacanța a venit pentru toți copiii din România, asta nu înseamnă că timpul pentru învățare a luat sfârșit. Cele trei luni de vacanță pot fi folosite și pentru recreere, dar și pentru învățare, pentru că acest proces de învățare trebuie să fie unul continuu, fără pauze de câte trei luni de fiecare dată când vine vara.

Iată câteva sugestii pentru programul educațional de vară al copilului tău.

Cursuri de televiziune pentru juniori

Foarte multe instituții de învățământ nu își închid porțile odată cu vacanța de vară, iar una dintre acestea este Școala de Televiziune Junior. Aici micuțul tău poate face weekend de weekend cursuri de televiziune, actorie și dicție. Mai mult decât atât, dacă e cu adevărat talentat, va prezenta jurnalul de știri Happy News, difuzat sâmbăta, la ora 10:00 pe Prima TV.

comanda strafurnica si prietenii sai manual de dictie

Cursuri de dicție

Pentru că tocmai s-a lansat manualul de dicție pentru copii, Străfurnica și prietenii săi, scris de Carmen Ivanov, o altă propunere este studierea acestei materii cu ajutorul manualului și al audiobook-ului sau chiar urmând cursuri de dicție cu traineri specializați. Nu lăsa să treacă vara fără ca măcar câteva săptămâni să le ocupi exersând dicția copilului tău care poate ajunge să vorbească foarte clar și corect și să-i surprindă pe toți ceilalți la începerea școlii.

Cursuri de limbi străine

Oferă-i copilului tău posibilitatea să se dezvolte și să se exprime cu ajutorul unei limbi străine. Fie că vorbim de engleză, franceză, germană, italiană sau spaniolă, știm cu toții că în copilărie totul devine mai ușor atunci când vorbim de învățat.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *