Cărţi

Reducere!

Străfurnica și prietenii săi, Manual de dicție și Audiobook

(1 recenzie ale clientilor)

Prețul inițial a fost: 149.00 lei.Prețul curent este: 139.00 lei.

Manualul de dicție vă oferă cele mai bune și cele mai noi metode de exersare a elementelor dicției: volumul vocii, ritm, pronunție, tonalitate și dificultăți de articulație, adaptate la cerințele actuale ale pieței. Totodată, în manualul de dicție pentru copii, Străfurnica și prietenii săi, veți descoperi cea mai vastă culegere de exerciții cu peste 400 de aplicații practice.

Totodată, în audiobookul ce însoțește manualul de dicție, Străfurnica și prietenii săi, veți descoperi majoritatea aventurilor Străfurnicii și ale prietenilor săi, citite chiar de autoarea Carmen Ivanov și de consilierul științific, Mihai Crăciun, cu pronunția și intonația potrivite în așa fel încât acest audiobook să constituie un exemplu de pronunție și vorbire corectă pentru copiii care îl vor asculta, dar și o sursă de amuzament.

 

Cod Produs: 1 Categorie: Etichete: , , , , ID Produs:3159

Descriere

Dacă achiziționați atât manualul de dicție Străfurnica și prietenii săi, cât și audiobookul cu același nume beneficiați de o reducere de 10 lei din prețul unuia dintre cele două produse.

Informații suplimentare

Dimensiuni 240 × 170 mm
Editura

Favorit

Vârsta recomandată

3-12 ani

Data apariţiei

Iunie 2015

ISBN

978-606-93809-7-0 / 978-606-93809-8-7

1 recenzie pentru Străfurnica și prietenii săi, Manual de dicție și Audiobook

  1. Mihai Crăciun

    Un produs de excepție!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *