Ziua Mondială a Vocii

Ziua Mondială a Vocii

Ieri, 16 aprilie, a fost Ziua Mondială a Vocii. Evenimentul global este dedicat sărbătoririi fenomenului vocii. Scopul principal al Zilei Mondiale a Vocii este de a crește gradul de conștientizare a publicului cu privire la importanța unei voci și de a face oamenii atenți la problemele ce țin de voce.

O voce reprezintă un aspect important pentru oricine. Vocea te ajută să furnizezi detalii importante într-o conversație, mai mult, te ajută chiar să porți o conversație, te ajută să-ți exprimi opiniile, emoțiile. Fără voce nu am putea spune „Te iubesc!”.

Această zi are și scopul de a-i încuraja pe toți cei care își folosesc vocea pentru afaceri sau plăcere să învețe să aibă grijă de vocea lor și să caute ajutor atunci când au nevoie. Este esențial ca oamenii să învețe importanța vocii. 

Ziua Mondială a Vocii a început cu o mică sărbătoare în Brazilia în 1999. Pe atunci, a fost numită „Ziua Națională a Vocii Braziliene”.

Această zi a adus laolaltă medici, logopezi, vorbitori faimoși, profesori de canto.

Această sărbătoare s-a răspândit ulterior în alte țări precum Argentina și Portugalia. Ziua a fost apoi schimbată din „Ziua Națională a Vocii Braziliei” în „Ziua Internațională a Vocii”. Mai târziu, Academia Americană de Otorinolaringologie a recunoscut sărbătoarea în 2002. De atunci, ziua a fost cunoscută sub numele de „Ziua Mondială a Vocii”.

Sărbătorește și tu această zi și înscrie-te la un curs de voice-over:

CURS DE VOICE-OVER

Fii tu vocea reclamelor radio-TV! Carmen Ivanov (Radio TANĂNANA) și Alex Tuhuț (Radio Kiss FM) te introduc în lumea voice-acting-ului. Dacă ai voce, ți-o modelăm și o vom face numai bună de livrat, dacă nu ai, sau crezi tu că nu ai, o vom desface în mii de bucăți și o vom asambla pentru vocea perfectă de reclame radio și TV. Cursul este unul intensiv și este compus din 75% practică și 25% teorie, durează două zile a câte 6 ore pe zi. 

Următorul curs se desfășoară în weekendul 22-23 mai 2021.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *