Vrei să-ți faci audiobook? Lasă-ne să te ajutăm

Vrei să-ți faci audiobook? Lasă-ne să te ajutăm

Ai publicat o carte și vrei să-i adaugi un plus de valoare cu o versiune audio? Dicție.ro te poate ajuta. Pe lângă faptul că în magazia de voci există peste 100 de voci antrenate pentru a te ajuta să dai o formă audio de excepție creației tale.

Dacă însă vrei chiar tu să animezi vocal cartea pe care ai scris-o, te putem ajuta atât pe zona de dicție-intonație, cât și cu partea de studio-înregistrări.

Ce este un audiobook

Audiobook-ul este o carte în format audio, adică o carte citită la un microfon de o persoană sau mai multe, integral sau parțial. Format audio înseamnă orice tip de format care poate fi redat de un player audio: mp3, wav, ogg sau orice alt tip de format audio. Un audiobook se realizează în general într-un studio specializat cu ajutorul unor echipamente profesionale: microfon, mixer audio, placă de sunet, etc.

 

De ce audiobook?

În anul de grație 2014 timpul este cea mai prețioasă resursă pe care o avem și singura pe care nu o putem cumpăra cu bani, iar cei care sunt conștienți de asta, aleg să „audă„ cărțile în timp ce sunt la volan, fac sport sau orice altceva. Cititul din cărțile în format clasic, pe hârtie, are farmecul său, dar cei mai ocupați dintre noi știu că un audiobook îți dă posibilitatea să câștigi foarte mult timp cu care să faci alte lucruri.

 

Cum te ajutăm?

Dacă ai scris o carte și vrei să o transformi în audiobook poți să-ți alegi una dintre vocile antrenate special în acest scop, voci pe care le poți asculta în magazia de voci.

Dacă decizi să îți folosești propria voce și nu ai tehnicile necesare de lecturare la microfon îți putem oferi asistență sau cursuri de dicție conduse de trainerul Carmen Ivanov.

Dacă ai nevoie de ajutor, scrie-ne la cursuri@dictie.ro.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *