Voice-over: importanța unui demo reel

Voice-over: importanța unui demo reel

Pentru a participa la castinguri și a avea parte de cât mai multe audiții, ai nevoie nevoie de un demo reel – o compilație de aproximativ un minut de clipuri audio care îți expune vocea. 

Realizarea unui demo reel vocal ar trebui să fie o prioritate pentru tine dacă vrei să intri în industria voice-over, deoarece majoritatea anunțurilor de casting menționează că ai nevoie de unul atunci când trimiți mail-ul de înscriere. 

Reelul demonstrativ va fi diferit în funcție de tipul de proiect. De exemplu, o demo reel de animație și jocuri video ar trebui să-ți evidențieze abilitățile de a crea personaje, în timp ce un demo reel comercială ar trebui să demonstreze că poți vinde un produs într-un mod cât mai convingător. Nu este neobișnuit ca voice-overii să aibă mai multe demo-uri de voce pe care să le folosească pentru diferite tipuri de audiții.

Puterea vocii pe audiobook

Începe cu cele mai importante lucrări ale tale, dacă este posibil. Asta înseamnă cel mai recunoscut brand dacă faci un demo comercial sau cel mai faimos roman/autor dacă încerci să creezi un audiobook gig.

Un demo reel ar trebui să dureze între 55-70 de secunde, iar fiecare clip ar trebui să ruleze aproximativ 10-20 de secunde.

Uneori nu ai neapărat nevoie de un demo reel pentru a pătrunde în domeniul voice-over. Dar dacă nu ești experimentat, instruit și gata să creezi unul, nu merită costul. Fă un curs specializat și antrenează-ți vocea pentru a fi cel mai bun.

 

CURS DE PUBLIC SPEAKING

Potrivit unui sondaj de opinie, 41% dintre persoane declară vorbitul în fața unei audiențe ca frica lor cea mai mare. Uitați de spații mici, întuneric, și paianjeni – să vorbești în picioare în fața unei mulțimi este mult mai terifiant pentru majoritatea oamenilor.

La cursul de public speaking înveți cum să îți controlezi această teamă și cum să te simți confortabil atunci când ești pus în situația de a vorbi în public. Cursul este unul intensiv și este compus din 75% practică și 25% teorie.

 

CURS DE DICȚIE

Cursul complet de dicție îți oferă ocazia de a diagnostica și de a rezolva cele mai stringente probleme de dicție cu care te confrunți. Pe parcursul a șase sesiuni dedicate, personalizate, a câte 60 de minute, trainerii Dicție.ro vor depista particularitățile tale de rostire și-ți vor propune seturi de exerciții speciale menite să soluționeze problemele de dicție.

VINO LA CURS

 

CURS DE VOICE-OVER

Fii tu vocea reclamelor radio-TV! Înscrie-te la un curs de Voice Over! Carmen Ivanov (Radio KISS FM), Mihai Crăciun (PRIMA SPORT) și Alex Tuhuț (Radio MAGIC FM) te introduc în lumea voice-acting-ului. Dacă ai voce, ți-o modelăm și o vom face numai bună de livrat, dacă nu ai, sau crezi tu că nu ai, o vom desface în mii de bucăți și o vom asambla pentru vocea perfectă de reclame radio și TV. Cursul este unul intensiv și este compus din 75% practică și 25% teorie.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *