Tu cât timp investești în pregătirea unui discurs?

Tu cât timp investești în pregătirea unui discurs?

Într-un sondaj recent, 47% dintre vorbitori au răspuns că au investit mai mult de 8 ore în repetarea unui discurs, în alcătuirea unei prezentări de impact.

Această statistică arată că este nevoie de mult timp și efort în crearea unei prezentări și a unui discurs de succes. Dacă te simți copleșit, amintește-ți că este important să-ți faci timp și să te asiguri că totul este perfect. Cu cât petreci mai mult timp dedicat discursului și prezentării, cu atât va fi mai bine. 

Dacă ții cont de aceste statistici, fii sigur că vei avea o prezentare reușită, care va face publicul atent și dornic de cât mai multă informație. Cu cât ești mai bine pregătit, cu atât frica de a vorbi în public scade și șansele ca tu să te simți cât mai confortabil pe o scenă cresc.

Nu uita să fii bine pregătit, să folosești imagini, să spui povești și să permiți publicului să participe. Cu puțin efort, poți crea o prezentare care va uimi cu siguranță publicul.

Descoperă și tu personalitatea vocii tale și hai la un CURS DE PUBLIC SPEAKING!

Curs de Dicție și Public Speaking

Potrivit unui sondaj de opinie, 41% dintre persoane declară vorbitul în fața unei audiențe ca frica lor cea mai mare. Uitați de spații mici, întuneric, și păianjeni – să vorbești în picioare în fața unei mulțimi este mult mai terifiant pentru majoritatea oamenilor.

La cursul de public speaking înveți cum să îți controlezi această teamă și cum să te simți confortabil atunci când ești pus în situația de a vorbi în public.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *