Top 10 cele mai dorite voci din lume

Top 10 cele mai dorite voci din lume

Câteodată avem senzația că ne lovim de celebrități peste tot: fie că îi vedem pe panouri publicitare, pe postere, pe copertele revistelor, pe autocolantele de pe autobuze sau chiar le auzim vocile pe reclamele de la radio sau TV. Însă este foarte clar că nu este doar o senzație, este chiar realitatea, deoarece atât imaginea celebrităților, cât și vocea acestora vor vinde mai bine decât orice alte 10 voci, antrenate să facă voice over profesionist, la un loc. Asta pentru că asocierea dintre vocile celebre și diferitele branduri duce doar la vânzări mai mari și la progres.

În urma unui sondaj de opinie realizat de către Voices.com a reieșit că 22% dintre marile companii au angajat o celebritate pentru a pune voce pe o reclamă, iar peste 10% dintre manageri spun că vor mai angaja și în viitor o astfel de voce, chiar dacă este cu mult mai scumpă, pentru a întări brandul companiei respective. Nu uita, există și companii mai mici, care nu își vor permite să angajeze astfel de voci, dar vor căuta persoane cu voci similare, antrenate să facă voice-over de radio sau TV.

Nu rata cursul de Voice-Over din 03-04 martie din București.

La întrebarea: „dacă ar fi să angajezi o voce celebră, care ar fi aceea?”, iată cum au răspuns cei care au angajat sau doresc să angajeze o celebritate pentru voice over de reclamă.

Astfel arată acest Top 10 al celor mai populare voci pe care le auzim în reclamele radio și TV.

Iar dacă ai de gând să angajezi actori precum Morgan Freeman, George Clooney, Beyonce, Nicole Kidman sau Meryl Streep, iată care sunt și cele trei arhetipuri vocale ce se vor cere, în 2018, pentru a promova diverse tipuri de produse, companii sau servicii:

  • Voce profundă și autoritară -aici îi găsim drept modele vocale pe: Morgan Freeman, Sam Elliot, Oprah.
  • Voce convingătoare a unui expert – aici îi găsim drept modele vocale pe: Emma Stone, Taylor Swift, sau Matthew McConaughey.
  • Voce amuzantă sau intrgantă – -aici îi găsim drept modele vocale pe: Hugh Jackman, Nicole Kidman sau Kate Winslet.

 

 

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *