Tabăra de Televiziune și Radio pentru copii Dicție.ro

Tabăra de Televiziune și Radio pentru copii Dicție.ro

Vă invităm la Tabăra Școlii TV pentru copii, organizată de Dicție.ro în perioada 17 – 23 iunie 2019 la Cheile Râșnoavei, județul Brașov.
Cu o experiență de 4 ani cu peste 200 de copii în organizarea unor astfel de activități, considerăm că suntem perfect pregătiți pentru o nouă aventură a Taberei de Televiziune și Radio.

Ce facem în Tabără?

Pe parcursul taberei vom avea activități de dicție, actorie, televiziune, radio, activități sportive, pictură, drumeții și, desigur, distracție și voie bună. Vor fi realizate filmări cu fiecare copil la activitățile de televiziune și actorie și înregistrări audio la orele de radio.

Unde?

În mijlocul naturii, departe de agitația și poluarea urbană, situată într-o poiană numită Cheișoara, la poalele Masivului Postăvaru, străjuită de Munții Bucegi, Cabana Cheile Cetății este gazda noastră din acest an.
Cabana ne pune la dispoziție camere dotate excelent, cu baie proprie și televizoare. Complexul este amenajat cu spațiu de joacă pentru copii, terenuri de sport (fotbal, volei), foișoare acoperite pentru diverse activități, un loc special amenajat pentru foc de tabără și mult spațiu verde. Desigur, avem incluse și cele 3 mese pe zi (mic dejun, prânz și cină) și două gustări.
Dintre toate ofertele și locațiile (pe care le-am vizionat personal la fața locului) aceasta este, categoric, cea mai bună la raportul calitate/preț/siguranță/curățenie/activități/durată.

Când și cât costă?

Tabăra se desfășoară în perioada 17 iunie – 23 iunie 2019 (7 zile/6 nopți)
Taxa pentru tabără este de 1600 lei.
ATENȚIE! Avem doar 30 de locuri disponibile!

Cum mă înscriu?

Înscrierile pentru Tabăra de Telviziune și Radio Dicție.ro pot fi făcute telefonic la 0728855221, pe mail la: contact@dictie.ro și completează formularul de înscriere AICI.

Cine sunt trainerii?

Staff-ul este format din 8 persoane adulte care îi vor supraveghea în permanență pe cei mici.

  • Carmen Ivanov – trainer de dicție, radio și televiziune (PRO TV)
  • Alexandru Burlacu – manager general Dicție.ro
  • Dan Baltag – actor
  • Cristian Andrei – foto/video (Digi 24)
  • Victor Dumitrel – video, trainer meteo (B1TV)
  • Alexandra Oglean – supraveghetor
  • Irina Constantin – trainer de dicție

Cum ajungem în tabără?

Transportul de la București la Cheile Râșnoavei și retur este organizat de Dicție.ro, cu autocar modern, iar copiii vor fi însoțiți, bineînțeles, de staff-ul Școlii Tv pentru copii Dicție.ro.
Toată aparatura radio, tv va fi transportată de la București. Părinții vor primi materiale foto/video produse pe parcursul taberei pe link de transfer, pe CD sau pe stick de memorie.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *