Tabăra de Televiziune pentru adulți, 06-12 septembrie 2020, la Bușteni

Tabăra de Televiziune pentru adulți, 06-12 septembrie 2020, la Bușteni
Au început înscrierile pentru  Tabăra de Televiziune pentru adulți, organizată de Dicție.ro în perioada -06-12 septembrie 2020 în stațiunea Bușteni, județul Prahova. Atenție: mai sunt doar 4 de locuri disponibile în această tabără!

Cum mă înscriu?

Înscrierile pentru Tabăra de Telviziune și Radio Dicție.ro pot fi făcute AICI, telefonic la 0728855221 sau pe mail la: contact@dictie.ro

Unde? 

Unde? Tabăra de Televiziune pentru adulți se va desfășura La Bușteni, județul Prahova. 20 de locuri sunt disponibile în această tabără! Pentru a rezerva un loc în Tabăra de Televiziune trebuie efectuată înscrierea și achitat un avans de 400 de lei nerambursabil.

Data limită pentru achitarea intergală a taxei de tabără este 04 septembrie 2020.

Cât costă?

Costul total al taberei este de 2200 de lei. Transportul de la București la Bușteni și retur este organizat de Dicție.ro, cu autocar modern.

Ce facem în Tabăra TV?

Pe parcursul taberei vom avea activități de dicție, actorie, televiziune, radio, activități sportive, pictură, drumeții și, desigur, distracție și voie bună. Vor fi realizate filmări cu fiecare participant în parte la activitățile de televiziune și actorie și înregistrări audio la orele de radio.

Tabăra TV pentru adulți este locul în care ai ocazia să înveți tehnici de televiziune, să participi la filmări, să faci STAND-up-uri, să înveți cum stăm în fața camerei, atunci când vorbim, cum ținem microfonul, cum scăpăm de emoții, cum faci o relatare TV, lucruri noi care îți pot dezvolta abilitățile de comunicare și vorbire prin diferite metode, tehnici și prin atelierele noastre.

Veți învăța de ce este importantă dicția pentru o comunicare eficientă și o exprimare liberă, cum se realizează un reportaj, care este poziția în fața unei camere. De asemenea, prin atelierele de actorie îți vom antrena atenția distributivă, concentrarea, ritmul și vor lucra cu imaginația. În cadrul competițiilor SAFETIC vom filma probele executate de participanți. Nu va lipsi focul de tabără și alte activități amuzante pe care le poți face într-o tabără adevărată, fix ca în copilărie.

Cum va arăta o zi de tabără

 • Ora 08.00 – Bună dimineața
 • Ora 08.30 – 09:30 Micul dejun
 • Ora 09:30 – 10:00 Atelier de dicție
 • Ora 10:00 – 11:00 Curs de actorie
 • Ora 11:00 – 13.00 Activități diverse: sport, drumeție, pictură, filmări, teorie de televiziune
 • Ora 13:00 – 14:00 Masa de prânz
 • Ora 14:00 – 15:30 Odihnă
 • Ora 15:30 – 17:00 Atelier de televiziune: prezentare de știri, reporterie, prezentare TV, prezentare meteo, Prezentare Spectacol, Karaoke Show, etc.
 • Ora 17:00 – 19:00 Program de voie – jocuri, plimbare, sport
 • Ora 19:00 – 20.00 Cina
 • Ora 20:00 – 21:30 Program de voie

Unde?

În mijlocul naturii, departe de agitația și poluarea urbană, situată la poalele munților Bucegi, în stațiunea Bușteni.

Complexul ne pune la dispoziție camere de două locuri dotate excelent, cu baie proprie și televizoare. Complexul este amenajat cu terenuri de sport (fotbal, volei), foișoare acoperite pentru diverse activități, un loc special amenajat pentru foc de tabără și mult spațiu verde. Desigur, avem incluse și cele 3 mese pe zi (mic dejun, prânz și cină).

Dintre toate ofertele și locațiile (pe care le-am vizionat personal la fața locului) aceasta este, categoric, cea mai bună la raportul calitate/preț/siguranță/curățenie/activități/durată.

Pentru a rezerva un loc în Taberele TV Dicție.ro trebuie efectuată înscrierea și achitat un avans de 400 de lei nerambursabil.

Cine sunt trainerii?

 • Carmen Ivanov – trainer de dicție, radio și televiziune (PRO TV)
 • Alexandru Burlacu – manager general Dicție.ro
 • Dan Baltag – trainer actorie actor
 • Ruxandra Teșa – trainer actorie
 • Cristian Andrei – foto/video (Digi 24)
 • Elena Bălescu – coordonator

Toți participanții vor primi materiale foto/video produse pe parcursul taberei pe link de transfer, pe CD sau pe stick de memorie, iar materialele vor fi uploadate și pe canalul de YouTube Dicție.ro.

 


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

2 Comentarii

 • Liat Mayer Posted 19/11/2020 23:53

  Trainer e cuvânt românesc?,pe rom.tv era scris,,morgile,, și rugămintea mea este pt.lucratorii tv.toti absolut toți să nu mai folosească expresia,, bătrân, bătrâna și altele asemenea.Toti sunt părinții și bunicii cuiva.Limba română are muuuulte cuvinte frumoase alese dar domnii de la tv. au bagaj sărăcăcios

  • Dan Baltag Posted 20/11/2020 12:22

   Nu este cu cuvânt românesc, însă a fost adaptat și inclus în dicționare (de la training -trainer: „cel care instruiește”). Nu este greșită utilizarea acestui cuvânt, cum nu este greșit nici să folosim: party, weekend etc.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *