Străfurnica și prietenii săi s-a lansat la Brașov

Străfurnica și prietenii săi s-a lansat la Brașov

Manualul de dicție Străfurnica și prietenii săi a beneficiat de o lansare pe cinste la Brașov. În cadrul Târgului de Carte din Piața Sfatului, alături de Librăria Șt. O Iosif, am prezentat brașovenilor primul manual de dicție din România.

strafurnica si prietenii sai manual de dictie mic

Autoarea Carmen Ivanov și consilierul științific Mihai Crăciun au urcat pe scena din Piața Sfatului de unde au vorbit despre importanța dicției pentru copii și despre această nouătate pe piața din România, manualul de dicție pentru copii: Străfurnica și prietenii săi.

COMANDĂ DE AICI MANUALUL DE DICȚIE PENTRU COPII

Lansare manual de dictie strafurnica si prietenii sai

Manualul de dicție pentru copii cuprinde 20 de povești ilustrate și peste 400 de exerciții de pronunție, intonație și dificultăți de articulație special concepute pentru cei mici.

11225726_10153365409464333_8368545955421691072_n

Cartea a ajuns pe piața din România la doi ani de la lansarea manualului de dicție pentru adulți, Șase sași în șase saci, scris tot de Carmen Ivanov.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *