Străfurnica, în căutarea Atlantidei are dată de lansare

Străfurnica, în căutarea Atlantidei are dată de lansare

Dicție.ro și Editura Favorit vă invită la lansarea manualului de dicție pentru copii: Străfurnica, în căutarea Atlantidei, de Carmen Ivanov.

Lansarea în București are loc joi, 16 iunie 2016, la Cercul Militar Sala Bizantină. Evenimentul începe la ora 19:00. Sunteți așteptați, cu mic, cu mare!

Străfurnica, în căutarea Atlantidei este o carte de aventuri plină de mister, dar cu exerciții de dicție ascunse în text, excelent ilustrată de către Radu Boeru. Manualul cuprinde pe lângă povestea Străfurnicii, sute de exerciții de dicție, de tip „încurcă limba” și o mulțime de sfaturi pentru părinți. De asemenea, aici veți găsi informații despre psihologia vocii la copii, tonalitate, ritmul vorbirii sau defectele de pronunție. Prezintă: Bogdan Ionescu, Vlad Ionescu, Raluca Moianu și Mihai Craciun, în prezența autorului.

Manualul de dicție pentru copii: Străfurnica, în căutarea Atlantidei, vă oferă cele mai bune și cele mai noi metode de exersare a elementelor dicției: pronunție, dificultăți de articulație, volumul vocii, ritm, tonalitate, adaptate la cerințele actuale ale pieței.

Cartea poate fi precomandată, iar livrările vor începe pe 13 iunie 2016.  Fiecare carte precomandată va ajunge la destinație semnată chiar de autoarea, Carmen Ivanov. Plata se face la livrare. PRECOMANDĂ AICI!

FB-STRFRN-Cover_02

 

Totodată, în manualul de dicție pentru copii, Străfurnica, în căutarea Atlantidei, veți descoperi o vastă culegere de exerciții cu peste 200 de aplicații practice. Străfurnica, în căutarea Atlantidei este un manual de dicție complex, care va pune la încercare micuții care se aventurează să o citească cu voce tare. Cartea e concepută pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani. Cei care încă nu ştiu să citească pot fi ajutaţi de părinţi, iar lectura cu voce tare a Străfurnicii poate fi cu adevărat distractivă. 

Acțiunea din Străfurnica în căutarea Atlantidei are loc în ocean, locul în care se întâmplă tot felul de lucruri haioase și pline de învățăminte pentru cei mici. Străfurnica va trebui să rezolve o mulțime de enigme, pentru a ajunge la destinație, iar indiciile primite sub formă de exerciții de dicție, o vor ajuta să descopere locul misterios în care se găsește Atlantida.

De ce un manual de dicție pentru copii?

Ce te faci dacă puştiul tău nu pare să aibă mari probleme, dar parcă nici nu vorbeşte cum ar trebui? Îi e lene să pronunţe răspicat şi să-şi formuleze corect şi complet propoziţiile sau vorbeşte repede şi ciunteşte cuvintele de nu mai înţelegi nimic. Cititul cu voce tare, povestitul şi nişte exerciţii amuzante de dicţie pot face minuni.

Pe lângă faptul că îi ajută pe copii să vorbească mai bine, Străfurnica în căutarea Atlantidei dezvoltă vocabularul celor mici și îi introduce în lumea subacvatică excelent creată de Carmen Ivanov.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *