Știai că abilitățile de public speaking te pot face remarcat la locul de muncă?

Știai că abilitățile de public speaking te pot face remarcat la locul de muncă?

Majoritatea profesioniștilor sunt conștienți de necesitatea unor abilități puternice de comunicare la locul de muncă. Este o piață destul de dură și trăim vremuri destul de dificile așa că nu există niciun dubiu că vrei să fii remarcat pentru capacitatea ta, nu numai pentru faptul că îți faci treaba. Trebuie să strălucești în toate situațiile. Abilitățile de prezentare reprezintă o strategie sigură pentru a avea impact la locul de muncă. 

Iată trei motive pentru care merită să investești în capacitatea ta de a prezenta în fața unui public:

1. ÎNCREDERE

Formarea abilităților de prezentare te va conduce printr-un proces de învățare care include și înregistrarea digitală a performanței tale și revizuirea feedback-ului despre cum să devii mai bun. Ascultă-te, privește-te și vei găsi soluție pentru a-ți construi acea prezență care se va descurca în fața oricărui public. Făcând asta de mai multe ori, îți vei putea observa progresul în timp.

 

2. IMPACT

Odată ce te simți confortabil în fața unui grup, poți lucra la impact jucându-te cu mai multe dinamici, inclusiv vocale, imagini și conținut verbal. Un prezentator rafinat cunoaște importanța folosirii vocii pentru a implica și modifica publicul. Un profesionist face acest lucru variind tonul, volumul și chiar ritmul. Mai mult, un prezentator experimentat știe să folosească mijloacele vizuale și să-și structureze vorbele într-un mod care să maximizeze implicarea publicului. Aceste abilități îți vor folosi atât în cadrul prezentărilor formale, precum și în discuțiile și întâlnirile de zi cu zi. Investiția în formarea abilităților de prezentare îți îmbunătățește capacitatea de a avea impact în discursurile pe care le vei ține.

3. VIZIBILITATE

Când vine vorba de acest aspect, un manager/coordonator/șef îi va observa pe cei care ies în evidență. În mediul agitat de astăzi, cel care se simte confortabil să facă o prezentare pe moment, să poată improviza cu succes, să nu-și facă griji pentru ce cuvinte, gesturi folosește sau câte emoții are, se distinge de ceilalți. Confortul sporit și încrederea în abilitățile de prezentare îți conturează o imagine complexă la locul de muncă. Ieși în evidență față de colegii tăi demonstrând că ești un prezentator desăvârșit, care se simte confortabil în fața unei mulțimi.

 

CURS DE PUBLIC SPEAKING

Potrivit unui sondaj de opinie, 41% dintre persoane declară vorbitul în fața unei audiențe ca frica lor cea mai mare. Uitați de spații mici, întuneric, și paianjeni – să vorbești în picioare în fața unei mulțimi este mult mai terifiant pentru majoritatea oamenilor.

La cursul de public speaking înveți cum să îți controlezi această teamă și cum să te simți confortabil atunci când ești pus în situația de a vorbi în public. Cursul este unul intensiv și este compus din 75% practică și 25% teorie.

 

CURS DE DICȚIE

Cursul complet de dicție îți oferă ocazia de a diagnostica și de a rezolva cele mai stringente probleme de dicție cu care te confrunți. Pe parcursul a șase sesiuni dedicate, personalizate, a câte 60 de minute, trainerii Dicție.ro vor depista particularitățile tale de rostire și-ți vor propune seturi de exerciții speciale menite să soluționeze problemele de dicție.

VINO LA CURS

 

CURS DE VOICE-OVER

Fii tu vocea reclamelor radio-TV! Înscrie-te la un curs de Voice Over! Carmen Ivanov (Radio KISS FM), Mihai Crăciun (PRIMA SPORT) și Alex Tuhuț (Radio MAGIC FM) te introduc în lumea voice-acting-ului. Dacă ai voce, ți-o modelăm și o vom face numai bună de livrat, dacă nu ai, sau crezi tu că nu ai, o vom desface în mii de bucăți și o vom asambla pentru vocea perfectă de reclame radio și TV. Cursul este unul intensiv și este compus din 75% practică și 25% teorie.

foto: Pexels


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *