Seminar Public Speaking 9-10 februarie!

Seminar Public Speaking 9-10 februarie!

Potrivit unui sondaj de opinie, 41% dintre persoane declară vorbitul în fața unei audiențe ca frica lor cea mai mare. Uitați de spații mici, întuneric, și paianjeni – să vorbești în picioare în fața unei mulțimi este mult mai terifiant pentru majoritatea oamenilor.

De aceea te invit să înveți cum să îți controlezi această teamă și cum să te simți confortabil atunci când ești pus în situația de a vorbi în public.
Locurile sunt limitate

Seminarul de public speaking consta intr-un curs complet de 12 ore de public speaking ce cuprinde tehnici de depasire a fricii de a vorbi in public, tehnici de respiratie si relaxare, curs de dictie, curs de body-language si aplicatii practice.

In urma asumarii notiunilor teoretice si a aplicatiilor, participantii vor sustine propriile speech-uri inregistrate video.

De asemenea, toti participantii vor primi singurul manual de exercitii de dictie de pe piata romaneasca (70 pagini).

Seminarul este sustinut de CARMEN IVANOV si BOGDAN IONESCU.

Durata seminar: 10 ore, Cost 150 de euro.

Cursurile se tin in sala de conferinte a Hotelului Sarroglia.

Adresa: strada Vasile Lascar, nr. 59 (zona Piata Romana), Bucuresti.

Inscrieri și plata, AICI

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *