Secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului: „Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre”

Secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului: „Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre”

De parcă nu am fi avut destule înjurături cu trimitere la sexul oral, în ultima vreme, pe rețelele sociale după hype-ul cu românul cu numere de Suedia, iată cu unii dintre membrii Guvernului Dăncilă au rămas cu sechele. Este vorba despre Cosmin Butuza, secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, care are o propunere cel puțin interesantă: „Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre”.

Într-o conferință care a avut loc la Federația de Șah, Cosmin Butuza a declarat: „Avem 100 de ani de la Marea Unire și cred că trebuie să ne mândrim cu acest lucru, să arătăm și străinilor că suntem români, că ne mândrim cu Centenarul. Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre, pe afișele noastre, pe tot ceea ce înseamnă!”

Măi, măi, mai că nu mai putem să zicem niciodată de acum încolo Tricolor, că ne vin în minte doar ouă colorate. Trei. În roșu, galben și albastru.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *