Se lansează cartea pentru copii „Cu fără pupici”

Se lansează cartea pentru copii „Cu fără pupici”
Carmen Ivanov, Dicție.ro și Editura Paginarium Publishing anunță lansarea cărții „Cu fără pupici“ scrisă de copii – pentru copii.  Evenimentul de lansare va avea loc miercuri, 20 noiembrie 2019, la Cercul Militar Național din București, sala Bizantină, cu începere de la ora 18:00.
 
Ce-ați zice dacă într-o zi copilul vostru v-ar face o invitație la lectură: „Mama, tata! Vreți să citiți cartea mea?”. Cu fără pupici este un proiect inedit care a fost început la Summer School Dicție.ro unde elevii s-au manifestat și în această calitate a lor de scriitori… cu un pic de îndrumare din partea coordonatorului de proiect, Carmen Ivanov și a colegilor săi.
„Cu fără pupici“ este o radiografie a judecății proaspete, a spiritului ludic, a unghiurilor de gândire ale celor peste 50 de mici autori și a căror gândire iese din tipare. „Cu fără pupici“ este cu siguranță o lectură amuzantă care invită să ne reîmprospătam modul (prea) serios în care luăm cu toții câteodată lucrurile.  Cartea este despre modul inocent în care copiii definesc lumea, formulând răspunsuri dintre cele mai neaşteptate la întrebări serioase sau mai puțin serioase.  Așadar, tocmai a ieșit din tipar un manuscris de peste 200 de pagini în care am aflat de la cei mici în ce zodie este Dumnezeu, ce înseamnă să fii politician, ce este fericirea, ce face un unicorn când este în vacanță sau, dacă săptămâna ar avea opt zile, cum s-ar numi a opta zi. 
 

Cartea poate fi precomandată de pe Paginarium.ro. Banii obținuți pe vânzarea cărților vor fi transformați în cadouri de Crăciun pentru copiii cu situație materială precară aflați în grija DGASPC sect. 6, București.

Evenimentul de lansare se desfășoară în prezența coordonatorului Carmen Ivanov, a autorilor, iar vorbitori vor fi Mihai Crăciun, Irina Constantin și Dan Baltag. Carmen Ivanov este autoarea  seriei de manuale de dicție pentru copii Străfurnica, manuale care cuprind cea mai vastă colecție de exercții de dicție din România.  Pentru detalii despre noua carte sau despre Carmen Ivanov, vă invităm să vizitaţi www.dictie.ro

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *