Școala TV pentru copii dicție.ro: proiect de reportaje

Școala TV pentru copii dicție.ro: proiect de reportaje

La Școala TV Dicție.ro se întâmplă tot felul de lucruri. Weekendul trecut, copiii de la Școala TV au realizat un proiect care le-a pus în valoare abilitățile de reporteri și care i-a determinat să-și depășească limitele și să reacționeze ca niște profesioniști.

 

Copiii și-au luat în serios meseria de reporter și au învățat cum să-și gestioneze mai bine emoțiile în fața camerei, care este postura corectă și cum să transmită un mesaj cât mai clar și să aibă o dicție perfectă. Ce face un reporter pe teren? Asta s-au întrebat elevii.

Așa că am decis să mergem chiar pe teren, pe Calea Victoriei, mai exact, unde micii reporteri au vorbit despre cât de distractive pot fi trotinetele electrice, care este întrebuințarea lor și, de asemenea, dacă există riscuri folosindu-le.

Am realizat filmarea chiar pe stradă și am învățat cum să ne adaptăm la diferite situații pentru a putea să ne ducem la bun sfârșit treaba. Am aflat ce facem când se află atâția trecători în locul unde filmăm, cum ne adaptăm la condițiile meteo, cum să rămânem concentrați și atenți la ceea ce avem de făcut dacă suntem perturbați de anumite zgomote din exterior.

 

În următoarele materiale sunt Natalia Tomșa și Andreea Găgeatu, eleve ale Școlii TV pentru copii Dicție.ro.

Reporterii ne explică în ce mod trebuie să ne protejăm atunci când folosim trotineta și care sunt riscurile la care ne expunem dacă nu folosim echipamente de protecție.

Materialul face parte din proiectul de reporterie din cadrul Școlii TV pentru copii Dicție.ro și a fost coordonat de Ion Alexandru și Carmen Ivanov. Pentru a viziona mai multe material, ABONEAZĂ-TE la pagina de youtube dicție.ro.

 

Dacă vrei ca micuțul tău să fie elev al Școlii TV pentru copii Dicție.ro, înscrie-te AICI.

 

De asemenea, Dicție.ro are în desfășurare programul SUMMER SCHOOL pentru copii, un program  complex de învățare a tehnicilor de vorbire, de actorie, radio și televiziune și un program recreativ pentru copii, ce cuprinde activități artistice, sportive și vizite la diferite puncte de atracție din București.

Înscrierile continuă. Apasă AICI!

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *