Școala TV pentru copii: Atelierul de turtă dulce al lui Moș Crăciun – VIDEO

Școala TV pentru copii: Atelierul de turtă dulce al lui Moș Crăciun – VIDEO

În weekendul 14-15 decembrie, elevii Școlii de televiziune Dicție.ro au avut parte de niște zile pe cinste: au început filmările pentru al doilea episod al emisiunii Mini Chef! Dacă prima ediție s-a axat pe un preparat arhicunoscut, și anume pizza, de data aceasta cei mici au avut ocazia de a-și demonstra abilitățile de cofetar și au preparat turtă dulce.

Copiii au învățat cum se face turta dulce și ce ingredinte trebuie să folosească pentru a face un preparat delicios. De asenemea, au fost asistați de un Chef care i-a îndrumat și care le-a arătat diferite forme și ornamente pentru a face un preparat pe placul fiecăruia, pe care îl vor și degusta.


La atelierul de turtă dulce copiii au fost echipați corespunzător și au aflat care este secretul unui preparat cu adevărat delcios. Mai întâi au învățat să prepare aluatul, apoi au ales forma preferată și la final au putut decora turta dulce. Mai ales că se apropie Crăciunul, turta dulce ne-a adus aminte de bucuria sărbătorilor și de farmecul sezonului de iarnă. Filmările au avut loc la Trattoria della Nonna.

Pentru a putea vedea ce s-a mai întâmplat la Atelierul de turtă dulce al lui Moș Crăciun, intră pe canalul nostru de youtube:  www.youtube.com/channel/UCq0eMXO3CB1Ug7Zc-3LFQEw

 

Școala TV pentru Copii propune un program de dezvoltare personală pentru copii, prin tehnici de rostire creativ-expresive, exerciții de dicție, pronunție și interpretare, exerciții de actorie și tehnici de radio și televiziune. Prin acest proiect le oferim copiilor posibilitatea de a învăța din tainele televiziunii și radioului de la profesioniști, într-un cadru organizat.

Cum îl înscrii pe micuțul tău:

Completează formularul de înscriere și bifează Școala TV pentru Copii sau sună la 0728855221.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *