Școala de Dicție, la TVR 3 – Arte, Carte și Capricii

Școala de Dicție,  la TVR 3 – Arte, Carte și Capricii

Liana Stanciu a prezentat în emisiunea Arte, Carte și Capricii un reportaj difuzat pe TVR3  despre Școala TV pentru copii Dicție.ro. Carmen Ivanov, fondatorul școlii și trainer de dicție a vorbit despre importanța învățării dicției la vârste mici și despre cum le putem stimula celor mici inteligența emoțională prin programe compexe de training din zona de actorie, radio și televiziune. Toate aceste programe de training sunt dublate de orele de dicție și logopedie în care reușim să corectăm vorbirea celor mici și îi ajutăm să pună în context sunete complexe, pentru o vorbire curată și clară.

Un instrument important de care ne folosim la cursurile de dicție este manualul de dicție Străfurnica și prietenii săi, de Carmen Ivanov. Despre toate acestea aflați mai multe în materialul difuzat pe TVR 3.

După doar câteva săptămâni, micuții de la școala TV pentru copii au făcut chiar și primele înregistrări video.

Au făcut prezentări de emisiuni de divertisment cu Raluca Moianu, emisiuni de știință (Science Spot) cu Carmen Ivanov (PRO TV), meteo cu Victor Dumitrel (B1 TV), știri din sport cu Ion Alexandru (PRO TV), dar și înregistrări audio la orele de radio cu Carmen Ivanov și Mihai Crăciun (Radio GOLD FM), dar și cu Alexandra Stănescu (Europa FM).

Materialele finale sunt montate și editate de către echipa tehnică a Școlii TV pentru ca părinții să se poată bucura de experiența vizionării prestațiilor celor mici ca la televizor.

Mai mult, au dat interviuri pentru TVR și au și apărut în emisiunea Arte, Carte și Capricii.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *