Science Spot: Emisiune de știință realizată de copiii de la Școala TV Dicție.ro

Science Spot: Emisiune de știință realizată de copiii de la Școala TV Dicție.ro

După doar câteva săptămâni, micuții de la școala TV pentru copii au făcut primele înregistrări video. Au făcut prezentări de emisiuni de divertisment cu Raluca Moianu, emisiuni de știință (Science Spot) cu Carmen Ivanov (PRO TV), meteo, știri din sport cu Ion Alexandru (PRO TV), dar și înregistrări audio la orele de radio cu Carmen Ivanov și Mihai Crăciun (Radio GOLD FM), dar și cu Alexandra Stănescu (Europa FM). Materialele finale sunt montate și editate de către echipa tehnică a Școlii TV pentru ca părinții să se poată bucura de experiența vizionării prestațiilor celor mici ca la televizor.

 

În următoarele filmulețe sunt Yannis și Vlad (4 ani), care sunt elevi ai Școlii TV pentru copii Dicție.ro și care ne prezintă emisiunea „Science Spot”, o emisiune care te face mai deștept. Science Spot este o producție a Școlii TV pentru copii Dicție.ro.

 

 

 


Materialele finale sunt montate și editate de către echipa tehnică a Școlii TV pentru ca părinții să se poată bucura de experiența vizionării prestațiilor celor mici ca la televizor.

 

La Școala TV Dictie.ro copiii fac dicție, cu ajutorul Străfurnicii, cursuri de radio, televiziune, actorie și dezvoltare personală.

Cei mici învață cum se prezintă știrile de televiziune, cum se pronunță corect și cu intonație, care e postura corectă în fața camerei și cum pot să-și stăpânească emoțiile în momentele dificile.

Copiii care vor participa la proiectul de știri al școlii TV dictie.ro vor prezenta jurnalul dintr-un studio virtual și vor face cunoștință cu prompterul. De asemenea, vor învăța tehnica prezentării știrilor, postura în fața camerei și modul în care se pun accentele pe cuvinte pentru a avea o intonație potrivită pentru public. La ora de dicție, Mihai Crăciun le va arăta celor mici ce înseamnă arta vorbirii și va lucra cu ei exerciții de dicție din cartea Străfurnica și prietenii săi, scrisă de Carmen Ivanov.

Mai mult, copiii au dat interviuri pentru TVR și au și apărut în emisiunea Arte, Carte și Capricii.

 

Școala TV pentru Copii propune un program de dezvoltare personală pentru copii, prin tehnici de rostire creativ-expresive, exerciții de dicție, pronunție și interpretare, exerciții de actorie și tehnici de radio și televiziune. Prin acest proiect le oferim copiilor posibilitatea de a învăța din tainele televiziunii și radioului de la profesioniști, într-un cadru organizat.

Mai multe detalii despre Școala TV pentru copii

Înscrie-l acum pe micuțul tău!

Totodată, dacă vrei ca micuțul tău să petreacă o săptămână de vară de neuitat, înscrie-l în Tabăra de Televiziune, pe 01-07 iulie, la Cheile Râșnoavei. ÎNSCRIERILE CONTINUĂ!

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *