Șase sași în șase saci, Manual de dicție

Șase sași în șase saci, Manual de dicție

Într-o lume a comunicării calitatea vorbirii devine deosebit de importantă. Calitatea vorbirii constă în claritatea sunetelor, corectitudinea pronunţiei şi cursivitate. Pentru foarte multe persoane calitatea vorbirii este un aspect deosebit de important în profesia practicată. Tu cât investeşti în imaginea ta?

Invitatie-lansare

Manualul de dicție Șase sași în șase saci este singura carte de dicție disponibilă astăzi pe piață. Cartea vă oferă cele mai bune și cele mai noi metode de exersare a elementelor dicției: volumul vocii, ritm, pronunție, tonalitate, respirație și dificultăți de articulație, adaptate la cerințele actuale ale pieței. Totodată, în manualul de dicție Șase sași în șase saci, veți descoperi cea mai vastă culegere de exerciții cu peste 300 de aplicații practice. Cartea se adresează oamenilor pentru care vorbirea în public reprezintă o meserie: prezentatori radio-tv, reporteri, voice-overi, avocați, politicieni, purtători de cuvânt, oameni de P.R., etc. Și cei care au defecte de vorbire pot folosi această carte pentru că aici vor găsi soluțiile pentru rezolvarea acestor particularități de rostire.

Detalii

Vârsta recomandată: de la 12 ani

Editura: Favorit

Data apariției – mai 2013

ISBN: 978-606-93475-0-8

Pagini: 272

Dimensiuni: 130 x 200 mm

 

Manualul poate fi achiziţionat din secţiunea Magazin a site-ului.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

1 Comentariu

  • SILVIA Posted 14/05/2013 08:00

    GROZAV!!!!!!!!!!!
    LUNA ACEASTA AM SA SACRIFIC SALARUL MEU PE DOUA ZILE SI O SA-I FAC O BUCURIE FETITEI MELE

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *