S-a lansat prima librarie digitala de carti audio din Romania

S-a lansat prima librarie digitala de carti audio din Romania

Aplicatia este disponibila pe smartphone si tableta si contine cateva sute de audiobook-uri, provenite de la mai multi parteneri. Libraria contine carti audio din domenii diverse de la dezvoltare personala si profesionala, la literatura, istorie si eseistica, parenting si povesti pentru copii.

Audio Libraria a fost dezvoltata in urma unui parteneriat intre Creative Education Plus si SoftExpert Mobility.

Printre editurile si autorii inclusi in librarie se numara Humanitas Multimedia, Smartbox Family, ACT si Politon, Dynamic Human Resources, Editura SPER, Pavcon, Speakers Club, ID Learning , Lorand Soares Szasz, Liviu Pasat, Carmen Ivanov, Florin Pasat Plus.

„Aplicatia este disponibila momentan pentru smartphone-urile/tabletele cu sistem de operare Android. In scurt timp, va fi disponibila si versiunea pentru iOS. Utilizatorul isi descarca gratuit aplicatia din Google Play, isi creaza propriul cont, isi alimenteaza contul prin SMS sau folosind un card Visa sau MasterCard si isi cumpara audiobook-urile preferate. Apoi le poate asculta offline sau online.” a declarat Cristian Nicolae, director executiv la SoftExpert Mobility.

Un audiobook odata cumparat, poate fi descarcat gratuit de cate ori un utilizator doreste pe orice dispozitiv pe care esti logat. Utilizatorul nu trebuie sa fie conectat la internet pentru a asculta audiobook-urile descarcate.

Audiobook-ul Străfurnica și prietenii săi poate fi și el cumpărat de pe Audio Librăria.

Wall-street.ro

 


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *