S-a lansat cartea „Colorează cu Străfurnica”

S-a lansat cartea „Colorează cu Străfurnica”

Carmen Ivanov, autoarea primului manual de dicție pentru copii, din România autoarea primului manual de dicție pentru copii din România, a lansat astăzi cartea de colorat “Colorează cu Străfurnica” care, desigur, conține și exerciții de dicție scrise sub formă de poezii.

Copiii vor reuși astfel să rețină exercițiile de dicție mai ușor și să le învețe rapid, mai ales că au posibilitatea de a face cunoștință cu cele mai îndrăgite personaje din manualul de dicție Străfurnica și prietenii săi, de Carmen Ivanov.

Coloreazacustrafurnica-site

Aceste cărti de colorat sunt distractive și în același timp le oferă celor micuți posibilitatea de a se împrietenii atât cu amicii Străfurnicii, cât și cu scurte exerciții de dicție.  “Colorează cu Străfurnica” este un cadou perfect pentru cei mici. Ilustrațiile sunt realizate de Radu Boeru, artistul grafician care a contribuit și la realizarea manualului de dicție pentru copii Străfurnica și prietenii săi. Cartea are 44 de pagini care abia așteaptă să fie colorate de către cei mici.

COMANDĂ DE AICI CARTEA COLOREAZĂ CU STRĂFURNICA

Coloratul este o activitate amuzantă și incitantă pentru micii curioși. Asta înseamnă că ei, micuții, pot colora după model, sau după cum văd ei lumea, în culori, pentru că de cele mai multe ori, ne pot surprinde cu imaginația de care dau dovadă.

Cei mai mulți copii colorează după felul lor de a fi, scapă de monotonie și înlocuiesc albul și negrul cu toate culorile pe care ți le poți imagina. Așa că, e datoria noastră să îi lăsăm să coloreze și să-și lase imaginația să zboare.

Pentru cei mai mulți copii, colorarea unei cărți este de fapt un exercițiu de îndemânare, dar și un prilej prin care poat să învețe să se limiteze la spațiul de colorat – dacă își doresc un desen frumos, vor trebui să coloreze între linii și să se străduiască să nu le depășească.  Ajută-l să Coloreze cu Străfurnica pentru că acesta este primul pas spre succesul copilului.

Cartea de colorat a Străfurnicii este recomandată copiilor între doi și șase ani.

 

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *