Reporteri la Ateneul Român – Summer School Dicție.ro

Reporteri la Ateneul Român – Summer School Dicție.ro

Am decis, marți, să mergem împreună la Ateneu și să realizăm acolo proiectul de știri. Micii reporteri s-au distrat pe cinste și au învățat cum să realizeze un live și cum să se adapteze condițiilor mediului în care au filmat.

Reporterii sunt chiar elevii de la Summer School Dicție.ro, un program complex de învățare a tehnicilor de vorbire, de actorie, radio și televiziune și un program recreativ pentru copii, ce cuprinde activități artistice, sportive și vizite la diferite puncte de atracție din București.

Am realizat filmarea chiar în parcul din fața Ateneului și am învățat cum să ne adaptăm la diferite situații pentru a putea să ne ducem la bun sfârșit treaba. Am aflat ce facem când se află atâția trecători în locul unde filmăm, cum ne adaptăm la condițiile meteo, cum să rămânem concentrați și atenți la ceea ce avem de făcut dacă suntem perturbați de anumite zgomote din exterior.

Am prezentat pe scurt istoria Ateneului Român, cum a luat viață acest proiect minunat, ce mari personalități au trecut pragul monumentului și ce evenimente au loc aici de obicei. De asemenea, am avut prilejul să observăm îndeaproape stilurile arhitecturale – neoclasic cu stil eclectic – și să aflăm de la cei mici cine a fost arhitectul principal și în ce an s-a construit monumentul aflat în Patrimoniul European.

Desigur, nu a ieșit totul din prima. Așa că am avut și niște bâlbe care ne-au amuzat și ne-au făcut să râdem la finalul proiectului.

Materialul face parte din proiectul de reporterie din cadrul Școlii TV pentru copii Dicție.ro și a fost coordonat de Ion Alexandru și Carmen Ivanov. Pentru a viziona mai multe materiale, ABONEAZĂ-TE la pagina de youtube dicție.ro.

 

Dacă vrei ca micuțul tău să fie elev al Școlii TV pentru copii Dicție.ro, înscrie-te AICI.

De asemenea, Dicție.ro are în desfășurare programul SUMMER SCHOOL pentru copii, un program  complex de învățare a tehnicilor de vorbire, de actorie, radio și televiziune și un program recreativ pentru copii, ce cuprinde activități artistice, sportive și vizite la diferite puncte de atracție din București. Mai este o singură săptămână de Summer School.

Înscrierile continuă. Apasă AICI!

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *