Realitatea TV: S-a lansat primul audiobook de dicție din România

Realitatea TV: S-a lansat primul audiobook de dicție din România

Vă este greu să pronunţaţi ,,şase saşi în şase saci”? De acum, puteţi face exerciţii de dicţie chiar şi la volan. Şi asta pentru că s-a lansat primul CD de dicţie interactiv, destinat celor care îşi doresc să vorbească mai clar şi mai corect.

Audiobook-ul cuprinde o serie de exerciţii pentru tonul vocii, ritmul vorbirii şi pentru corectarea mai multor sunete care ne pun probleme în vorbirea de zi cu zi. Lectura este asigurată de profesoara de dicţie Carmen Ivanov şi jurnalistul Mihai Crăciun.

AUDIOBOOK-UL POATE FI COMANDAT DE AICI

Carmen Ivanov mai are la activ două premiere în ţara noastră: manualul de dicţie ,,Şase saşi în şase saci” şi cel destinat copiilor, ,,Străfurnica şi prietenii săi”.

“Audiobook-ul Șase sași în șase saci este singurul material în acest format care ne ajută să ne îmbunătățim dicția și este cu atât mai eficient cu cât vocea de pe CD te îndeamnă, aproape obsesiv, să repeți cu voce tare exercițiile de dicție. Se știe că dicția poate fi îmbunătățită doar prin exercițiu. Cei care vor o mai mare claritate în vorbire, trebuie să facă exerciții cu voce tare, nu în gând. Mai mult decât atât, s-ar putea să fie amuzant să faceți exercițiile în timp ce vă aflați la volan, mai ales dacă nu sunteți singuri în mașină.”, a declarat autoarea Carmen Ivanov.

Audiobook-ul Șase sași în șase saci cuprinde o scurtă parte de teorie despre dicție, tonul vocii, volumul și ritmul vorbirii și exerciții pentru corectarea mai multor sunete care pun probleme în vorbirea de zi cu zi, cum ar fi: R, S, Ș, L, P, D, etc.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *