Public speaking: cum să fii mai convingător în fața publicului 

Public speaking: cum să fii mai convingător în fața publicului 

🔍🔍🔍 Pentru mai multe articole de specialitate, accesează categoria:

PUBLIC SPEAKING

Există multe modalități de a-ți organiza informațiile într-o prezentare, pentru a fi mai convingător. Astăzi vorbim despre anumite tehnici care te vor ajuta să fii mai convingător în fața unui public.

ATENȚIE: E nevoie să captezi atenția publicului și să creezi acea conexiune puternică între tine (prezentator) și ascultător (public).
NEVOIE: Atunci când dezvolți un anume subiect, un concept nou, o problemă generală, trebuie să ai în vedere corelarea acestora cu dorințele membrilor audienței. Ține minte, nevoile sunt ale lor și nu ale tale.
SATISFACȚIE: Asta înseamnă să arăți cum serviciul sau produsul tău va rezolva problema. Subliniază caracteristicile produsului/serviciului și beneficiile pentru membrii publicului.
VIZUALIZARE:  Intensifică dorința membrilor audienței de a merge mai departe cu soluția pe care ai propus-o. Descrie cum se vor modifica lucrurile după ce propunerea va fi adoptată și explică beneficiile în continuare.
ÎNDEMN LA ACȚIUNE: În cele din urmă, pasul de acțiune este atunci când îndemni membrii publicului să ia măsuri – cu obiectivul de a-ți închide prezentarea cu un sentiment de deplinătate, îndemnând oamenii să acționeze.

CURS DE PUBLIC SPEAKING

Potrivit unui sondaj de opinie, 41% dintre persoane declară vorbitul în fața unei audiențe ca frica lor cea mai mare. Uitați de spații mici, întuneric, și paianjeni – să vorbești în picioare în fața unei mulțimi este mult mai terifiant pentru majoritatea oamenilor.

La cursul de public speaking înveți cum să îți controlezi această teamă și cum să te simți confortabil atunci când ești pus în situația de a vorbi în public. Cursul este unul intensiv și este compus din 75% practică și 25% teorie.

 

CURS DE DICȚIE

Cursul complet de dicție îți oferă ocazia de a diagnostica și de a rezolva cele mai stringente probleme de dicție cu care te confrunți. Pe parcursul a șase sesiuni dedicate, personalizate, a câte 60 de minute, trainerii Dicție.ro vor depista particularitățile tale de rostire și-ți vor propune seturi de exerciții speciale menite să soluționeze problemele de dicție.

VINO LA CURS

 

CURS DE VOICE-OVER

Fii tu vocea reclamelor radio-TV! Înscrie-te la un curs de Voice Over! Carmen Ivanov (Radio KISS FM), Mihai Crăciun (PRIMA SPORT) și Alex Tuhuț (Radio MAGIC FM) te introduc în lumea voice-acting-ului. Dacă ai voce, ți-o modelăm și o vom face numai bună de livrat, dacă nu ai, sau crezi tu că nu ai, o vom desface în mii de bucăți și o vom asambla pentru vocea perfectă de reclame radio și TV. Cursul este unul intensiv și este compus din 75% practică și 25% teorie.

 

foto: Pexels


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *