Prima zi la Școala TV pentru copii

Prima zi la Școala TV pentru copii

Sâmbăta trecută a fost o zi plină de zâmbete. A început Școala TV pentru Copii.

Cu toții am avut emoții, dar am ne-am împrietenit repede și am avut o zi în care ne-am distrat, în care am făcut cunoștință cu spațiul, trainierii și am participat la toate activitățile.

 

Cu ajutorul Străfurnicii am făcut dicție și am intrat în lumea poveștilor pline de haz spuse de Mihai Crăciun și Irina Constantin. După ce s-au încălzit și s-au destins cu ajutorul exercițiilor încurcă-limba, copiii au învățat de ce este importantă dicția și de ce avem nevoie de ea, atât societate, cât și într-un mediu profesional.

 

 

Apoi am făcut radio cu Carmen Ivanov și am învățat ce trebuie să facem în această situație și ce ar trebui să știm pentru a fi profesioniști și a ne prezenta așa cum trebuie în fața microfonului.

 

Și pe lângă toate acestea, am făcut exerciții și activități de dezvoltare personală și actorie cu actorul Dan Baltag. Am învățat să fim prezenți într-un spațiu, să știm să ne mișcăm. Ne-am exersat memoria și reflexele, iar la final am povestit câte ceva din lumea noastră imaginară.

 

Următoarea sâmbătă vom continua în același ritm, învățând din ce în ce mai multe. Desigur, ne vom distra și vom da tot ce e mai bun din noi.

Așadar, sâmbătă, pe 23 martie, cei mici vor face:

  • dicție cu Carmen Ivanov (PRO TV) și Mihai Crăciun (PRO TV)
  • radio cu Alexandra Stănescu (Europa FM)
  • ora de emisiune TV cu Raluca Moianu (director de programe Radio Gold FM)

 

Școala TV pentru Copii propune un program de dezvoltare personală pentru copii, prin tehnici de rostire creativ-expresive, exerciții de dicție, pronunție și interpretare, exerciții de actorie și tehnici de radio și televiziune. Prin acest proiect le oferim copiilor posibilitatea de a învăța din tainele televiziunii și radioului de la profesioniști, într-un cadru organizat.

 Înscrie-l acum pe micuțul tău!

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *