Premierul Viorica Dăncilă lovește din nou: Euro 20-20

Premierul Viorica Dăncilă lovește din nou: Euro 20-20

E douăzeci-douăzeci. Vânăm castori cu arcul și ne numărăm degetele de la mână ca să fim siguri că-s tot atâtea. E proiecția viitorului acestei țări care e în declin de ani buni. Când alții construiesc drumuri în timp record sau tehnologizează aproape totul pentru a scăpa de birocrația inutilă, noi stăm și ne uităm în gura premierului Viorica Dăncilă. Și ne uităm, și ne minunăm. Și ne uităm din nou, și scriem, și vorbim, și ne uităm din nou, și obosim.

Obosim să avem speranță, obosim să mai credem că ne vom reveni, obosim să ne uităm la alții și să visăm, obosim și gata.

E 20-18 și, la începutul ședinței de Guvern de astăzi, premierul Viorica Dăncilă face referire la Campionatul European de Fotbal din anul 2020 și, ca un începător într-ale cititului spune în loc de două mii douăzeci, douăzeci-douăzeci.

Greșeala a fost taxată imediat de cei care urmăreau în direct ședința pe rețelele sociale, dar și de mulți analiști din domeniu.

Peste faptul că a pronunțat cuvântul buget cu accent pe ”u” sau peste confuzia creată de încurcatul foilor de discurs putem trece, asta pentru că greșeala cu 20-20 este catastrofală în contextul dat. Vorbim despre cea mai importantă persoană din România. Când te uiți în oglindă, nu-ți tremură puțin genunchii?

Zero-zero ba-rat, băieți. Poartă-n case.

1 Comentariu

  • cetatean Posted 30/12/2018 07:56

    nu numai ca este proasta dar ca sluga buna ii place starea asta .

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *