Personalitatea vocii

Personalitatea vocii

Personalitatea unei voci se referă la culoarea, căldura și semnificația pe care o dau ceilalți atunci când îți aud vocea. Personalitatea vocii tale va dicta dacă oamenii sunt încântați, dornici sau nu  atunci când te ascultă. Cu siguranță, ajustarea înălțimii și a volumului va ajuta la calitatea vocii. Adăugarea emoției va da vocii tale culoare și căldură. La fel va fi și un zâmbet care înmoaie și încălzește tonurile vocale pe care le aud oamenii. 

Young happy asian man yelling with hands cup around mouth isolated on yellow studio background with copy space

Personalitatea poate varia de la pasiune, la plictiseală, de la seriozitate, la lejeritate. Ce personalitate are vocea ta când trebuie să vorbești pe o anumită temă? Gândește-te puțin și alege un cuvânt care să surprindă tonul pe care vrei să-l transmită vocea ta. Scrie acel cuvânt în partea de sus a notițelor, astfel încât să te străduiești în mod conștient să-ți impregnezi vocea cu personalitatea care te va ajuta să ai cel mai mare impact.

Descoperă și tu personalitatea vocii tale și hai la un CURS DE PUBLIC SPEAKING!

Curs de Dicție și Public Speaking

Potrivit unui sondaj de opinie, 41% dintre persoane declară vorbitul în fața unei audiențe ca frica lor cea mai mare. Uitați de spații mici, întuneric, și păianjeni – să vorbești în picioare în fața unei mulțimi este mult mai terifiant pentru majoritatea oamenilor.

La cursul de public speaking înveți cum să îți controlezi această teamă și cum să te simți confortabil atunci când ești pus în situația de a vorbi în public.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *