Monica Macovei: Românii este un popor viu

Monica Macovei: Românii este un popor viu

Astăzi, europarlamentarul Monica Macovei a susținut un discurs în Parlamentul European la adresa liderilor coaliției PSD-ALDE. Din păcate discursul nu a fost lipsit de greșeli. Aceasta a făcut un dezacord destul de grav, deși s-a corectat repede: „românii este un popor viu.”

 

„Dragnea şi Tăriceanu atacă acum Europa, pentru că minciuna le-a fost descoperită. România nu e un grup de politicieni corupţi, România este un loc de oameni, iar mulţi au plecat din ţară, însă vor acasă. Presa e ameninţată de un om care a fost condamnat penal. Dragnea a decis să îngroape presa. Justiţia e primul duşman al PSD şi ALDE, au schimbat legile justuiţiei ca să scape de acuzaţii. PSD şi ALDE se folosesc de protocoale. Românii protestează. Nu sunt inerţi. Românii este un popor viu…România este un popor viu şi va riposta întotdeauna să îşi apere democraţia”, a spus Monica Macovei.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *