Mini Chef: Pizza, pizza, pizza la Școala TV pentru copii – Dicție.ro

Mini Chef: Pizza, pizza, pizza la Școala TV pentru copii – Dicție.ro

Weekendul trecut elevii Școlii de televiziune Dicție.ro au avut parte de o zi pe cinste: au început filmările emisiunii Mini Chef! Primul episod se numește „Pizza, pizza, pizza”, iar cei mici au avut ocazia de a-și demonstra abilitățile de bucătar și și-au creat propria rețetă de pizza.

Copiii au învățat cum se face o pizza și ce ingredinte trebuie să folosească pentru a face un preparat delicios și au fost asistați de un Chef care i-a îndrumat să facă fel de fel de specialități gustoase, pe care le vor și degusta.

 

La atelierul de preparare a pizzei  copiii au fost echipați corespunzător și au aflat care este secretul unei pizze gustoase. Mai întâi au învățat să prepare aluatul, apoi au adăugat ingredientele preferate și la final au avut ocazia să deguste pizza pe care au creat-o. Filmările au avut loc la Trattoria della Nonna.

Filmările s-au transformat într-o veritabilă emisiune de cooking și, mai mult, am aflat care este istoria acestui preparat.

Pentru a putea viziona mai multe fotografii de la emisiunea Mini Chef, accesează: www.facebook.com/pg/ScoalaTVpentrucopiiDictie.ro/photos/?tab=album&album_id=728287317687969

 

Școala TV pentru Copii propune un program de dezvoltare personală pentru copii, prin tehnici de rostire creativ-expresive, exerciții de dicție, pronunție și interpretare, exerciții de actorie și tehnici de radio și televiziune. Prin acest proiect le oferim copiilor posibilitatea de a învăța din tainele televiziunii și radioului de la profesioniști, într-un cadru organizat.

Cum îl înscrii pe micuțul tău:

Completează formularul de înscriere și bifează Școala TV pentru Copii sau sună la 0728855221.

 


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *