Cărţi

Un monstru în vacanță

49.00 lei

Cartea Un monstru în vacanță este prima carte din România ilustrată cu ajutorul Inteligenței Artificiale.

Aceasta a fost gândită ca o poveste plină de mister pentru preșcolari și școlari la început de drum și îi provoacă pe cei mici să își înfrângă teama de necunoscut, teamă care ar putea crea în mintea umană scenarii care mai de care mai întunecate, dar care, nu întotdeauna este justificată. Aflăm din poveste că o situație pe care nu o poți controla poate fi una favorabilă ție, iar un personaj necunoscut îți poate deveni prieten, dacă știi să-i cauți calitățile, nu defectele.

În stoc

Descriere

Lucrarea de față ne arată că ne putem folosi de AI atât în educație, cât și pentru a crea, iată, ilustrațiile unei cărți pentru copii. Evident că întregul proces de ilustrare a acestei cărți a fost asistat și corectat permanent de către oameni (colegii mei Octavian și Radu), însă în cele din urmă ținem în mână o carte de povești pentru copii ilustrată cu ajutorul AI.

Cartea a fost scrisă cu ideea clară că ilustrația va cântări jumătate din poveste pentru că imaginile bine concepute pot să creeze un univers și un context pe care copiii să-l înțeleagă mai ușor.

Pentru comenzi telefonice sună la 0728855221.

 

Informații suplimentare

Dimensiuni 240 × 170 mm
Editura

Paginarium Publishing

Vârsta recomandată

3-12 ani

Data apariţiei

August 2023

ISBN

978-606-94886-3-8

Pagini

64

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Un monstru în vacanță”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *