Audiobook-uri

Străfurnica și prietenii săi, Audiobook

(1 recenzie ale clientilor)

49.00 lei

Audiobook-ul: Străfurnica și prietenii săi vă oferă cele mai bune și cele mai noi metode de exersare a elementelor dicției: volumul vocii, ritm, pronunție, tonalitate și dificultăți de articulație, adaptate la cerințele actuale ale pieței.
Totodată, în audiobookul ce însoțește manualul de dicție, Străfurnica și prietenii săi, veți descoperi majoritatea aventurilor Străfurnicii și ale prietenilor săi, citite chiar de autoarea Carmen Ivanov și de consilierul științific, Mihai Crăciun, cu pronunția și intonația potrivite în așa fel încât acest audiobook să constituie un exemplu de pronunție și vorbire corectă pentru copiii care îl vor asculta.

În stoc

Descriere

Într-o lume a comunicării calitatea vorbirii devine deosebit de importantă. Calitatea vorbirii constă în claritatea sunetelor, corectitudinea pronunţiei şi cursivitate. Pentru foarte mulți copii o vorbire clară și corectă este cel mai puternic mod prin care vor învăța la rândul lor să pronunțe în mod corect și clar sunetele și cuvintele. Intonația personajelor de pe audiobook este de asemenea un ghid pentru micuții care îl vor audia.

Informații suplimentare

Dimensiuni 120 × 120 mm
Editura

Favorit

Vârsta recomandată

3-12 ani

Data apariţiei

Iunie 2015

ISBN

978-606-93809-8-7

1 recenzie pentru Străfurnica și prietenii săi, Audiobook

  1. Daniela Schell

    Un material extraordinar pentru orice copil! Copiii mei, de 3,6 ani si 9,6 ani, il asculta in fiecare zi de 2,3,4,5.. ori. Felicitari autoarei!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *